Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel szőrtelenítsem a hónalja...

Mivel szőrtelenítsem a hónaljamat?

Figyelt kérdés
Eddig borotváltam, de azt 3 naponta kell, a gyantát meg nem bírom ott használni.
2010. jún. 30. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Helló. Én epilátort használok. Eleinte nem ment egyszerre, de manapság már könnyebben viselem.
2010. jún. 30. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem tanuld meg a gyantát használni. Azzal csináld pár hétig/hónapig, aztán áttérhetsz a borotvára. Én is így csináltam és nem kell borotválnom, csak kb. 5 naponta, az meg fél perc :)
2010. jún. 30. 19:52
 3/3 anonim válasza:
én minden nap borotválom, legalábbis ha megyek valahova, mert nemakarom, h túlságosan megerősödjön, de semmi problémám nincs ezzel, kibírom azt a fél percet amit napi borotválással töltök...ha meg megyek valahova akk viszek magammal borotvát és pillanatok alatt elinzétem, hab nélkül, inkább teszek rá egy kis golyós izzadásgátlót, és abszolút nem is fáj, és azzal nincs is annyi macera mint a habbal...teljesen jól megvagyok ezzel, és nincs semmi gond
2010. júl. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!