Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel szőrtelenítsem a hónalja...

Mivel szőrtelenítsem a hónaljamat?

Figyelt kérdés
Az elmúlt évben rendszeresen nagy, kb. 1-1,5 cm átmérőjű fájdalmas csomók jöttek ki a hónaljamban. Azt mondta a háziorvos, hogy szerinte a hónalj borotválásától és ezért meg kellene fontolnom, hogy ne borotváljam. De akkor mivel és hogyan? A szőrtelenítő krém állítólag káros, mert sérül tőle a bőr, viszont az epilálást és a gyantázást nem merem bevállalni ilyen érzékeny helyen? Akkor mivel szőrtelenítsem?
2010. szept. 29. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
[link] ez az eszköz szerintem elég hatékony akár ien célra is
2010. szept. 29. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:

a gyantázást nem ajánlom,rossz tapasztalatom van!

nekem egy hétbe telt még begyógyult gyanta után.

inkább az epilátort ajánlom.tuti fáj de pár epilálás és nem is fog annyira fájni,na meg nemfog olyan gyorsan nőni.

nekem a krémek sose váltak be!egyszerűen nem hullt ki tőle egy száll szőr se.

esetleg a lézeres szőrtelenítés?a hónalj mindkettő úgy tudom 6ezer forint.az nem sok!mondjuk meg kell ismételni párszor (egyénfüggő hányszor) hogy tényleg ne nőjön a szőr.de ha szerencsés vagy elég 2-3 alkalom is!

24N

2010. szept. 29. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
hasznàlj venus breezt nekem is ez volt a bajom de utàna kiprobàltam a venus breezt és most minde jò. picit dràga
2010. szept. 29. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak női borotvák vagy olyasmi, mint a Philips Bodygroom a férfiaknak. Ez egy nullás gép és egy villanyborotva keveréke. Kíméli a bőrt és levágja a szőrt.
2010. szept. 29. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Eddig is női borotvát használtam.

A lézeresben nem gondolkodom, mert drága, vagy legalábbis most nem engedhetem meg magamnak, bár vágom, hogy hosszú távon mégis jobban megéri anyagilag.

Az a baj az epilátorral, hogy van nekem is, de a lábamon se nagyon bírom elviselni.

Azért köszönöm a válaszokat, azt a breez-t fogom kipróbálni, amit írt valaki.

2010. szept. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!