Hogyan szőrtelenítsem így a hónaljamat?! (bőrgyógyászok válaszának is nagyon örülnék.! )
Szóval az a helyzet, hogy a hónaljamban van egy szemölcs, anyajegy, vagy nem is tudom mi... Már azt hiszem régóta ott volt, de ugye beléptem a pubertás korba, így abba a "valamibe" belenőtt egy szőrszál... Múltkor epilálásnál nem láttam hogy ott van, azt hittem hogy eddig csak odaképzeltem, így véletlen kitéptem, és látom hogy most elkezdett nőni... Szóval, mi a teendő vele? Egyelőre még nem lett ettől bajom, hogy véletlen kitéptem, de mit tegyek a későbbiekben? Mert így nem tudom leepilálni teljesen a hónaljamat, mert az epilátorom normál fejű, és nem férek oda vele úgy, hogy ne tépjem ki megint... Leszedetés? Lefagyasztás? Vagy mit csináljak? :( Itt egy kép, hogy pontosan hogyan is néz ki: [link]
És kicsit "kiemelkedik", szóval nem "laposan" van.
Nálam működött a kép, nem tudom nálatok miért nem... Utólag is bocsi. Remélem most jó lesz: [link]
Köszönöm mindenki válaszát (kivéve az elsőt). Szerintem nem anyajegy, vagy nem tudom... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!