Tönkrement a hajam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Teljesen kétségbe estem. A hajam kb 1 éve nem vasalom, csak max a felső részt, de azt is 1-2 havonta, festeni is csak max a felső rész tövét. Időközben kiderült, hogy tej allergiam van, évek óta megy a hasam, most kb 3-4 honapja szigorú diétan vagyok. 4 hónapja mentem haj gyógyászatra, ahol azt mondták, hogy teljesen kampos a hajhagymam, ásványi anyaghoz egyáltalán nem jut. Szenved. Gondolom az állandó hasmenés miatt nem jutott tápanyaghoz. Vettem jó drágán tőle rising termékeket, de nem hozta a várt eredményt. Mindig gyönyörű hajam volt, es mostvegy rakás szar. Bőgni tudnék, undorító. Töredezett, szálkás, vékony alig van. Pedig nem vettem észre, hogy hullik. Helyre jöhet még? Eddig szedtem ásványi anyagot, de kiderült, hogy kismama vagyok, így nem merem folytatni, mig orvossal nem beszélek. Előre is köszönöm aki segít.2019. jan. 27. 20:15
1/3 anonim válasza:
Ha helyre is jön az akkor is évek alatt. Nekem szteroid miatt hullott ki a 2/3-a. Az volt a szerencse, hogy volt miből hulljon, így annyira nem gáz. Ez volt tavaly ilyenkor és ugyan babahajak vannak, de szerintem sose lesz olyan mint volt.
Mindenképpen menj orvoshoz és egy labort csináltass.
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam teljes kivizsgáláson. Minden értékem tökéletes. Ezért se értem miért ilyen
2019. jan. 27. 20:26
3/3 A kérdező kommentje:
Még szívesen várok tapasztalatokat!
2019. jan. 28. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!