Rendbe hozható még? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Eléggé eltört a hajam vége, mert nem használtam hővédő sprayt. Iszom is rendesen a levét, mert kihordva már szörnyű a hajam. Ha elkezdek hajpakolásokat használni,balzsamokat illetve ha vasaláskor használok hővédő sprayt rendbe hozható-e az eltördezett hajam, vagy teljesen vágásra van itélve? Illetve nektek milyen termékek jöttek be, amitől szép lett és gyorsan nőtt a hajatok? A gyorsaság csak azért számítana ha a hajamnak ollót kell látnia, hamar visszanőjön.2010. jún. 29. 22:42
1/7 anonim válasza:
szerintem vágass belőle! éppen azért, hogy szebb legyen és jobban nőjjön. Utána viszont használj pakolásokat.
2/7 anonim válasza:
Hasonlóan jártam,göndör hajam van,vasaltam.A szőkítéstől és a vasalástól eltört,de nagyon csúnya volt.Hullott is,meg minden..Szerintem nincs olyan szer ami teljesen széppé tenné,rendbe hozná a hajat.az nem rossz 5let hogy vágass a végéből.Nekem vállig érő hajam volt,levágattam rövidre.Sokáig bántam,sírtam.Túléltem.Megnőtt.Kipróbáltam azt is,nem is volt olyan rossz.Most megint el van törve,nyilván a szőkítéstől.Most nem fogom teljesen levágatni,csak a végéből.Meg nekem a Gliss Kur elég jó.Szeretem.Hajrá (:
3/7 A kérdező kommentje:
Pedig vártam hogy megnőjön a hajam. Fene a butaságomba =(
2010. jún. 29. 23:01
4/7 anonim válasza:
Ne is mondd!
Én is alig vártam hogy nőjön meg hogy hosszú legyen.Aztán meg le kellett vágatnom.szar hajvasalók..
5/7 anonim válasza:
Muszáj levágni. :( A hővédő nem sokat használ, inkább ne vasald.
6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a hajam nem is hullámos, meg nem is egyenes. Hanem a kettő között van és ha nincs kivasalva, vagy begöndörítve olyan kuszának és ápolatlannnak látszott már akkor is.
2010. jún. 30. 14:01
7/7 anonim válasza:
Szia, nekem is így van a hajam, se egyenes se göndör csak úgy "áll".
sokáig vasaltam, de mivel meg akartam növeszteni leálltam 4-5 hónapra. Úgy helyettesítettem, hogy minden reggel bevizeztem a hajam ( nekem kb. 2 rétegből áll így az alját vizeztem) majd egyenesítő krémet kentem bele, amit kifésültem. Amíg a reggeli sminkelést, pakolást végeztem megszáradt a hajam, egészen egyenesre.
Nem azt mondom, hogy hajvasaló hatás, de mégis áll valahogy és így kibírtam vasalás nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!