Hogyan fogjam össze a hajam "olyanra"?
Húha..valami képed nincs, hogy mégis milyenre gondolsz?
Nem tudom egyre gondolunk-e, de én mostanában sok olyan lányt látok akinek valahogy így van összekötve a haja:
Ilyesmire gondolsz te is?
Hát..én megpróbálom érthetően leírni..
Összefogod a hajad, de nyugodtan így összevissza, nem kell szépen, mint amikor copfozod. Aztán "tedd fel" a fejeden olyan magasra, ahova akarod majd, fog össze a tövénél, és egyszerűen csavard fel, rakj gumit, mintha copf lenne, de ne húzd szét, hanem hagyd úgy. Az eredmény ilyen lesz. Ha elég szorosra - de nem túl szorosra, mert az töri a hajat, és nem is kényelmes - csinálod, akkor sokáig meg fog állni, és szép is lesz. :)
22:06-os vagyok!
Itt egy videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=LKytONJdO-o
Ahogy látod úgy csináld.
Én is szoktam bele tűzni hullámcsattot vagy kontytűt,hogy megtartsa. Ugyan a videóban nem gumizza össze a végén a konytot, de én szoktam bele tenni,mert úgy jobban tart,mint az a 2-3 csatt.
Ja és még annyi,hogy az elején nem kötelező összegumizni a hajad, lehet gumi nélkül is rögtön megtekerni,úgyis "rácsavarodik" a fejedre.
Próbáld ki hogy neked hogy tartja meg jobban. Nekem mindkettő módszerrel megáll, csak rá kell jönni.
Remélem menni fog. Sok sikert! :)
(majd írd meg,hogy sikerült-e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!