Melyik a legjobb pattanásleszárító (gél, krém, akármi. ) ami beszerezhető dm-ben, rossman-ban, vagy a tescoban? :'D olyanra gondolok, amit este rákensz, és reggelre elmúllik tőle.
Pl kérdezd meg az osztálytársadat, az avonos cuccokat tanácsadónőktől lehet venni, vagy az anyukája, vagy az anyukájának valamelyik barátnőjétől/kollegájától meg fogod tudni venni.
Vagy menj fel az avon honlapjára, és akkor ha megadod a telszámod fel fog hívni egy tanácsadónő, ad neked katalógust és rendelhetsz tőle azonnal.
megkérdezném, de 2 hét és másik suliba megyek, ő meg most nincs itthon .. ><
anya meg nem hiszem hogy megengedné, hogy avonból rendeljek a tudtával (zsebpénzemből ugye.) mert állandóan azt hajtogatja, hogy nincs pénz semmire >.<
Zineryt álatalában hatásos. Ezenkívül én Sotret tablettát szedtem, de azt csak nagyon durva bőrre írják fel, illetve az ára sem épp kedvező.
Én jelenleg a Müllerben kapható Cadeavera zöld színű készítményeket használom. Egy pattanás sincs az arcomon. Illetve nagyon olcsó is. 500 Ft volt a tonik azt hiszem, az arcradír is hasonló árban van.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!