Világosbarnából vörös milyen lesz?
Figyelt kérdés
Nyáron egészen világosbarna hajam van a sok napfénytől, de most szeretnék kipróbálni valamilyen más színt :) Egyelőre csak ezt a kimosató, 6-8 alkalmas hajszínezőt szeretnék feltenni.
Mélyvöröset vagy ilyesmit
szeretnék. A hajszínezővel tényleg a rányomtatott színű lesz vagy esetleg világosabb?
2010. jún. 28. 20:13
1/2 anonim válasza:
nekem sötétbarna (egész feketés) és haragos vörössel lett befestve..nagyon jó lett..majdnem olyan mint a dobozon:Pszal ennyi erővel szentem neked is úgy fogja befogni:D biztos szép lesz^^ 16/L
2/2 anonim válasza:
jaaa és igen nekem tartós volt..és az elején picit narancssárga de csak egy kicsitxD mostanra már besötétedett:P csak h tudxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!