Levágassam vállig a hajam? 16/l
Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkozok rajta hogy levágatom vállig a hajam. Most kb hátközépig ér. Kisebb koromban(12-13 évesen) is volt vállig érő hajam de ahhoz volt oldal frufrum is és szerintem az nagyon nem állt jól nekem és ezért nem vagyok benne biztos hogy most is le kellene-e vágatni. Viszont az a helyzet hogy kb fél éve ki lett szőkítve a hajam és a fodrász akkor eléggé elcseszte mert megégette a hajam. Azóta csak növesztem mert szeretném a festett részt eltüntetni csak az a baj hogy lassan növekszik a hajam(jelenleg a lenövésem a halántékom tetejéig ér) amúgy meg a szőke rész már nem is szőke mert kikopott belőle a festék és most már inkább szürkés lett. Szóval szerintetek mit csináljak? Levágassam?2018. dec. 30. 19:48
21/21 anonim válasza:
Szia fodrász vagyok. Én azt mondom neked hogy ehez az arcformáhor tényleg a rövidebb haj illik de látatlanban nem szeretek dolgozni én sem és nagyon nehéz megmondani milyen haj áll jól csak egy arcforma alapján. Eltudod küldeni az instagramm nevedet mert akkor talán többet is segíthetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!