Levágassam a hajam szerintetek vállig érőre? (kép)
Nem tudok dönteni, így is tetszik végülis, de gondolkodtam valami változatosságon.
Ilyen most: [link]
(eredetileg hullámos, már-már göndör, sötétbarna)
És ilyen lenne: [link]
Próbáltam eldönteni, de nem tudtam.
Nekem is tetszik a második.. már-már elgondolkodtam, hogy én is levágatom.. Pedig már két éve növesztem :-D
Egyébként tényleg nincs sok különbség, ha megbánnád, hamar visszanő :-) Bár szerintem nem fogod megbánni. A vállig érő haj praktikus, könnyű a kezelése, és a legtöbb embernek jól áll.
1 éve nekem is volt vállig érő hajam, (szintén hullámos/göndör), de sose nézett ki úgy, mint a képen. Csak akkor, ha mosás után hagytam megszáradni, de másnap reggelre már mint a szénakazal, mert minden áldott nap elaludtam.
Persze lehet, hogy te nem fogod, de nagyon rossz úgy ébredni mint aki egy hete nem fésülködött.
Most, hogy 15 cm-el hosszabb, sokkal könnyebben kezelhető.
Meg szerintem sokkal szebb a hullámos haj ha hosszú. :)
Szóval én a helyedben növeszteném.
De ha szeretnéd és jól áll, próbáld ki a rövidet.
utolsó vagyok, annyit még hozzá tennék:
még egyszer megnéztem a képeket, és tényleg nem sok a különbség. Inkább most vágasd le, mint mikor majd derékig ér, mert akkor már 'a szívedhez nőtt", meg nagyobb az esélye hogy megbánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!