Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam vállig a hajam? 16/l

Levágassam vállig a hajam? 16/l

Figyelt kérdés
Mostanában sokat gondolkozok rajta hogy levágatom vállig a hajam. Most kb hátközépig ér. Kisebb koromban(12-13 évesen) is volt vállig érő hajam de ahhoz volt oldal frufrum is és szerintem az nagyon nem állt jól nekem és ezért nem vagyok benne biztos hogy most is le kellene-e vágatni. Viszont az a helyzet hogy kb fél éve ki lett szőkítve a hajam és a fodrász akkor eléggé elcseszte mert megégette a hajam. Azóta csak növesztem mert szeretném a festett részt eltüntetni csak az a baj hogy lassan növekszik a hajam(jelenleg a lenövésem a halántékom tetejéig ér) amúgy meg a szőke rész már nem is szőke mert kikopott belőle a festék és most már inkább szürkés lett. Szóval szerintetek mit csináljak? Levágassam?
2018. dec. 30. 19:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A képeid alapján szerintem ne vágasd.
2018. dec. 30. 20:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Vagasd
2018. dec. 30. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Küldjed és meg állapítom!
2018. dec. 30. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem vagasd.

Es en be is festenem egyszinure mert nagyon csunya, foltos, csikos az egesz.

2018. dec. 30. 21:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Jó hogy csíkos mivel melírcsíkok vannak benne...
2018. dec. 30. 21:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is küldjél!
2018. dec. 30. 22:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem szepek a melircsikok, meg mar nem is divat. A termeszetes balayage “melirral” jobban jartal volna, az nem 10 evvel ezelotti divat, es lenoveszteskor sem egy egyenes vonalban van a fejeden vegig.
2018. dec. 30. 23:01
 18/21 A kérdező kommentje:
Én csak ombre hajat akartam csináltatni de a fodrász ajánlotta a melír csíkokat és én meg bíztam a fodrászban de úgy tűnik hogy kár volt :D mondjuk most már mindegy. Szerintem le fogom vágatni, sokat nem veszítek vele... Úgy is vissza nő
2018. dec. 30. 23:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az ombre is tomeg es “ciki” mar, de valoszinuleg csak azert ajanlotta a melirt mert nem tud se ombret se balayaget normalisan festeni akkor.

Ha mindenkeppen atmenetes hajat szeretnel akkor legkozelebb balayage festest kerj egy normalis fodrasztol, es nem muszaj feherszokenek lennie, eleg egy sotetbarna-vilagosbarna atmenet is :)

Mindenkepp vagass belole es noveszd le szerintem teljesen, utana pedig kizarolag profihoz menj aki megtudja csinalni amit szeretnel :)

2018. dec. 31. 00:03
 20/21 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi :)
2018. dec. 31. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!