Egyetemen mennyire gáz, ha szőrtelenítem a testem mindenhol? (18/f)
Azért mert alapból nagyon szőrös vagyok mindenhol és számomra sokkal kényelmesebb érzés hogyha nincsen rajtam szőr, sokkal felszabadultabban érzem magam, de persze már hozzá vágták a fejemhez, hogy nem kéne...csak nem érdekel.
Egyetemen mennyire fognak kipécézni emiatt? Mert kollégiumba készülök...
Ha van egy minimális személyiséged, alapból nem szekálnak, akkor senki se fogja szemedre vetni. Ha megjegyzik, rakérdeznek, hogy hova tűnt nem kell kertelni: leszedted, kipróbáltad így milyen, mert téged zavart. Gondolom néhanapjan hazajársz, akkor nekiesel gyantával vagy epilátorral és kész, nem kell mások előtt csinálni, én kellemetlenül js éreznem úgy magam.
Nem emiatt lesz valaki homo vagy nem férfias... mert ennyi erővel lányok is férfiasak, ha már egy minimális is van rajtuk (vqgy nélküle kislányosak? mind1...) A lényeg, hogy ha valaki rendelkezik egy minimalis intelligencia szintel, akkor elfogadja, hogy neked jobb, komfortosabb nélküle, és nem fog basztatni olyannal, ami nem rá tartozik, hanem csak a barátnődre, avagy akinek tetszeni akarsz.
Azért aki jelentős szörzettel rendelkezik, valami módszerrel, akár trimmeléssel karban szokták tartani, tehát azért valamilyen úton módon elég sok fiú/férfi foglalkozik ezekkel a dolgokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!