Akkor is kell allergia teszt hajfestésnél, ha a fejbőrömre nem kerül festék?
Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 16:52
1/3 anonim válasza:
Úgy érzed, hogy neked nincsen a hajad alatt fejbőröd?
3/3 anonim válasza:
Kell, ráadásul minden féle fajta festék előtt. Én öt éven keresztül festettem a hajam vörösre. Sosem csináltam tesztet és egyszer vettem egy festéket ami hab alapú...gondoltam majd azzal egyszerűbben én is meg tudom csinálni.
Aha... Olyan bőrgombát kaptam tőle...ami persze később derült ki. Reggelre feldagadt a nyakam(mert béna voltam és oda is ment egy kis festek) futottam az ügyeletre. Három havi allergia gyógyszer és injekcio.( Az már nem emlékszem milyen volt) aztán kialakultak a kis sebes foltok...bőrgyógyász , aki megállapította hogy bőrgombát kaptam mert elfertozodott.
Na azóta nem festettem a hajamat és soha többé nem is fogom.
Mindenképpen tesztelj nehogy így járj te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!