Festett középbarna hajból újra szőke?
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nektek mi a véleményetek a Colour B4 hajfesték eltávolítóval kapcsolatban.
Szilveszterkor befestettem a hajamat közép barnára, előtte aranyszőke hajam volt ...(meg is bántam)..rá pár napra kiderült hogy allergiás vagyok a hajfestékre, és mivel már kezd lenőni, eléggé idegesít, és festeni sem tudom...
Hogyha megveszem ezt a festék eltávolítót a hajamra, nem fog kárt csinálni vagy valami, hogy allergiás vagyok az ilyen dolgokra ?
Igen, lehet, hogy ez a vegyszer is allergiás reakciót fog kiváltani.
Azt sem árt tudni, hogy ez az anyag az összes fstékpigmentet kiszedi a hajadból, tehát nem csak a barnát, hanem az előző szőkét is. Marad egy vöröses-sárgás alap, meg persze a lenövés, ami nem fog változni.
alapból aranyszőke hajam van, rosszul fogalmaztam.
így vöröses-sárgás árnyalat fog maradni utánna ? :)
Igy kicsit más a helyzet valóban, arra tippelek, hogy max. az fordulhat elő, hogy azért fog látszódni a különbség, mert maradhatnak pigmentek a hajadban.
Milyen allergiás reakció volt festés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!