Colour B4 hajszíneltávolító, használata? Extrát vegyem meg? Milyen hajszínezőt (márka palette, garnier? ) színt vegyek, hogy szép középbarna legyek? Legvilágosabb szőke? vagy középszőke? azoonnal lehet rá festeni, vagy másnap?
3 képet csináltam, a hajamról.
ilyesmi színt szeretnék elérni. mint a cikkben a lány haja, vagy picit sötétebb.
köszönöm
Én is itt olvastam erről mert sötétszőke hajszínt akartam, ezért kipróbáltam a hajszín eltávolítót, de nem jött be!
Világosabb lett tőle hajam az igaz, de elég ocsmány színt csinált. Ahhoz hogy át tudtam volna festeni a hajam szőkére minimum 4-5x meg kellett volna ismételnem és utána rá a szőke hajfesték. Ez hosszú hajnál elég macerás és költséges mivel minden festésnél dupla adagot kell venni. És abból a pénzből egy fodrász is megcsinálja. Én másnap már át is festettem barnával és letettem a szőkéről. Leszívatni sem akartam mert nem akarok felesleges 5000-et kidobálni minden hónapban.
Szerintem gondold meg ha ilyen színű hajat szeretnél és inkább menj fodrászhoz. Mert mégis olcsóbb lesz mint ahogy én jártam :)
Remélem segítettem egy picit :)
Köszönöm lányok:)
Belefogok, csak a színt kell eltönteni melyik legyen, mert egyenlőre csak hajszínezővel szeretném megcsinálni. csak még nem tudom melyik árnyalat. meg hogy végülis milyne szín legyen. nem szeretném elhamarkodottan dönteni:)
Megcsináltam és itt a kép, utána nem festettem be semmivel, de vettem a biztonság kedvéért egy Garnier color&shine világosszőkét. Nem tudom, hogy be merjem e festeni majd vele kb 2 -3 hét múlva. Töve saját, egy kis ősz hajjal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!