Valaki tud ajánlani henna MENTES hajfestéket?
Olvass utána, hogy mi a henna. Abból ki fog derülni, hogy te még életedben nem találkoztál hennával, max. csak kevert utánzatokkal. Itt egy link:
#1, te amugy felfogod, hogy miket irsz? Termeszetes anyag is valthat ki allergiat. A mogyoro is termeszetes, megis van aki allergias ra.
Kerdezo, en is igy jartam a hennaval, bar nekem a szempillam is volt festve, senkinek nem kivanom. 14 eves volt, es fogalamam sem volt, hogy ennek a ket dolognak lehet koze egymashoz. Feldagadt a szemem, nem birtam kinyitni, vizesedett az arcom, es ez majdnem egy hetig, de a szemem nagyon sokaig dagadt es voros volt. A helyedben en nem kiserlezeznek a hajfestessel. Bar en is szeretnem befestetni, de nem merem, mert allitolag minden festekben van ilyen allergen anyag, mert ez felelo a szin tartossagaert, legalabb is ezt olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!