Hölgyek! Hány évesek voltatok, amikor először festettétek be a hajatokat?
10 lehettem amikor egy voros pacat rakott anyum a hajamba mikozben o festette a hajat otthon. Aztan volt teljesen rezvoros hajam 12-13 evesen, majd az alapbol sotetbarna hajam megsotetebbre festettuk de az mindig kikopott. Altalanos vegere belul szoke kivul barna hajam volt. Gimiben lenovesztettem a szoke reszt es levagattam a veget majd megint sotetbarnara festegettem. Aztan hirtelen izzo vorosre festegettem 1 evig, derekig ert, gyonyoru volt. Utana levagattam vall fole. Majd megint megnovesztettem es lilara festettem de mindig kikopott bordora, ezutan meguntam es elkezdtem hajmodellkedni. Voros volt 2 oldalt belul rombusz alakban naplemente szin atmenetben. Utana leszokitettek aranyszokere, majd ezustre. Aztan 1 evig ezust volt egy kisebb atmenetes lenovessel igy nem kellett folyton festeni, de mivel vorosbol lett szokitve, nem birta a hajam es letort a tarkomon, levagattam mell fole, majd rovidebbre. Utana megcsinaltak teljes hofeher platinara. Aztan havonta valtakozott gimi vegen a platina es az ezust kozott, vallig ero bob volt, sajnos folyamatosan tort is le, de eszmeletlen szep szoke es ezust szinek voltak azok, mindenki irigykedett, a szalagavatomon tundernek neveztek.
Utana frufrut vagattam es megtartottam az ezust szint, de az aztan kikopott es nem tudtam visszahamvasitani, es nem akartam 2 hetente jarni a fodraszhoz, csak azert mert nem festekkel festette hanem arnyaloval csinalta.
Vegul elegem lett es ugy dontottem fekete lesz de elotte meg kielem magam es legyen narancs. Nos 3 mosas utan kikopott a voros mert annyira halott volt a hajam, kb pastel pink/blorange szine volt a hajamnak.
Rafestettunk feketere amit sokaig szerettem, de vegul ugy dontottem lenovesztem a natur hajam es ha eleg hosszu es egeszseges akkor ujra leszokitem. Leszokitettek a feketet es a natur tovemhez festettek a szint, de az szep lassan kopott aranybarnara, igy elmentem balayaget csinaltatni amit sokaig nagyon szerettem, a szoke szintol valamiert jobban gondorodott a hajam, igy nem szaritottam se hokezeltem fel evig, magatol beallt.
Megprobaltam szinezokkel jatszani de egyik se tapadt a szoke reszre, igy fogtam egy szokasos barna festeket mint regen, bekentem vele a szoke reszt es felmassziroztam a hajtovekig. Most egyszinu sotetbarna a hajam, neha feketenek latszik, de tudom, hogy 100% kifog kopni, ugyhogy majd 2 havonta szint frissitek, es mivel frufrum volt, latom kb hol er veget a natur haj, es ha eleri azt a hosszt, levagatom es akkor nem kell tobbet festegetni, csak natur hajam lesz es azt novesztem.
A festesek soran a fulig erotol a fenekig eroig valtakozott a hajam es mind szerettem, de tobbet nem tervezem levagatni rovidre.
20/L
Huhh, körülbelül 12 lehettem. Anya mindig festette a haját vörösre, és én is kiakartam próbálni, szóval ki akartam próbálni én is. :D Habár nem volt annyira látványos a sötétbarna hajam miatt. :D
Utána 15 éves koromban lett újra, viszont akkor kékesfeketére (khm, a kék csak 3-4 napig látszott, pedig baromi jól nézett ki). :)
20 éves voltam mikor először feketére festettem be bolti festékkel. Borzasztóan állt, ezért átfestettem világos barnára, hát mondanom sem kell a töve világos lett a vége fekete :)
Fodrász hozta helyre egy átmeneti barnás vöröses színnel. Utána volt még 2x színezővel ilyen vöröses, de nem tetszett. Már évek óta nem festem, ha őszülök majd akkor, de csakis az eredeti színre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!