Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti festettétek már be a...

Ti festettétek már be a hajatokat barnából szőkére? Mi lett? Ha befestetem tényleg tönkre megy a hajam? Vagy mit csináljak, hogy szőke legyen?

Figyelt kérdés

kb ilyen a hajam:

[link]

és valami ilyesmit szeretnék:

[link]

vagy tudnátok linkelni egy képet, hogy max. milyen világosat lehet ilyen hajból?

Ha Budapesten a white hair-ba csináltatnám ott megtudnák úgy csinálni, hogy ne menjen tönkre a hajam? mert láttam, hogy ott nagyon jó hajakat csinálnak

2013. máj. 5. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ha csak fested akkor nem lesz szőke a hajad mert festékkel nem lehet világosítani

erre van a szőkítőpor,a fodrász szépen leszívja a hajadat és befesti

az én hajamat nem igazán viselte meg a szőkítőpor és utána a festés

2013. máj. 5. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha száraz, vékony szálú a hajad akkor tönkre fog menni valószínűleg. Egy erős hajnak nem igazán lesz baja, legfeljebb több ápolást igényel majd.
2013. máj. 5. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:
A kamilla teás hajmosás és ha sokat vagy a napon jót tesz mivel "kiszívja" a hajad lehet hogy hosszú folyamat de nem káros :D
2013. máj. 5. 21:41
 4/12 anonim válasza:
ha elmész jó fodrászhoz pár hónap alatt lehetsz ilyen világos mint a képen, még szőkébb is :)
2013. máj. 6. 11:45
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. máj. 6. 17:52
 6/12 anonim ***** válasza:
a második képen csak melirozva van a csaj haja sztem és alapból nagyon világos... amúgy szőkités nélkül is lehet nagyon szép hamvas világos szőkét festeni festékkel, nem muszáj leszivatni csak akkor hogyha eddig is festetted. mivel festék festéket nem világosit. de akkor is csak egyszer kell megcsinálni utána a tövét csak festeni ha nő le. mivel festékkel 4 árnyalatot lehet világositani 12%os oxyval. nekem ugyanez az alapszinem és olyan világos a hajam mint amikor előszőkitve volt, csak amikor tanultuk a festést a suliban rájöttem h felesleges előszőkiteni ...
2013. máj. 6. 20:07
 7/12 anonim ***** válasza:
...ja és nem csak a white hair-ben dolgoznak ügyes fodrászok jó anyaggal... de ha sznob vagy és ezért, a te dolgod.
2013. máj. 6. 20:09
 8/12 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták, hogy le kell szívatni, mert a hajfestéktől nem lesz olyan szőke
2013. máj. 8. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:
attól függ h kell-e szőkítéssel leszívatni hogy festett-e a hajad. mert ha igen akkor festék festéket nem világosít. elég erős oxi és hamvas árnyalattal el lehet érni (nem dobozossal persze)
2013. máj. 9. 12:03
 10/12 A kérdező kommentje:
még nem volt festve a hajam
2013. máj. 9. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!