Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke hajból újra eredeti...

Szőke hajból újra eredeti barna, a következő módon?

Figyelt kérdés

Legutóbb véletlenül szinezővel festettem be a lenőtt hajtövemet, így hosszabb lenövés után átmenetet képezett az eredeti barna hajammal,mert fokozatosan kopott ki. Jön a nyár, ha hagyom lenőni a hajam, befesteni szinezővel akkor a lenövés nem lenne csúnya hanem átmenetes lenne nem? (ombre)

Akkor el lehetne kerülni a többszörös visszafestést,és nem károsodna annyira a hajam. Ti hogy csinálnátok?

2013. máj. 4. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
legegyszerűbb ha az egészet befested az eredeti hajszínedhez leginkább illő barnával és utána békén hagyod. persze ha kopik akkor utána kell festeni, de egy idő után már nem fog kopni se én szépen lenő a festett rész.
2013. máj. 4. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:

az a baj hogy így is elég töredezett és roncsolt (rengeteg hajam van,nagyon erős szálakból,se nem hullámos se nem göndör,köztes,tehát sehogy sem áll, ezért hajmosás után EGYSZER kivasalom hogy elfogadhatóan nézzek ki a következő hajmosásig,de már ez is töri a végét mint a fene pedig használok rá mindent..)

Nem akarom mégjobban roncsolni. Lapocka alá ér.

Vigyázok rá ahogy tudok,kíméletes vagyok vele,de ígys se túl szép. A többszöri visszafestéstől csak rosszabb lenne nem?

2013. máj. 4. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy festés nem oszt nem szoroz már, megkeresed azt a festéket ami a legjobban hasonlít az eredeti hajszínedre aztán ott a dolog a vége.
2013. máj. 4. 15:58
 4/7 A kérdező kommentje:
de a szőke ledobja a festéket és többször újra kell festeni
2013. máj. 4. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
én 2x festettem úgy hogy előtte majdnem 1 évig szőke voltam
2013. máj. 4. 18:58
 6/7 A kérdező kommentje:
és nem sérült nagyon?
2013. máj. 4. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy normális barna festék nem fogja a hajadat károsítani egyáltalán. De fodrászkellékesben vegyél mindenképp valami minőségit, a leggyengébb oxival. Előtte pedig vissza is kell pigmentálni a hajad. Akkor nem fog kikopni sem.
2013. máj. 5. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!