Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajból szőke?

Fekete hajból szőke?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szőke hajat szeretnék...most volt nemrég sötétbarna ráuntam utánna fekete lett...viszont ledobta a barna és most megint sötétbarna kb mennyi idő alatt leetne szép szőke? és leszivatás nélkül persze...hogy ne nagyon rongálja meg..:)köszönöm előre is:)

2013. máj. 4. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ha nem használsz szőkítőport van hajradírt nem leszel szőke

először én is elakartam kerülnie ezeket,de hamar rájöttem hogy festékkel nem lehet világosítani a hajat

2013. máj. 4. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Colour B4. Nem teszi tönkre, a hajad világosabb lesz, utána már könnyebb lesz az út a szőke felé. :)
2013. máj. 4. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Arra azért készülj fel, hogy valószínűleg rosszul fog állni. A bőrszíned, stb a természet adta hajadhoz passzol, stb, stb, nincs kedvem magyarázni.
2013. máj. 4. 21:12
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. máj. 4. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Több lépésben lehetsz szőke és mindenképpen fodrásszal csináltasd. Múltkor a fodrászom az ilyen home made próbálkozásokról sztorizgatott, amikor jön a kuncsaft, hogy sárga a haja csináljon vele valamit, vagy más malőr csúszott be.
2013. máj. 4. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Fodrásszal csináltasd, meg fogja neked úgy csinálni, hogy ne nagyon károsodjon a hajad. Az nem igaz, hogy csak a természeteshez hasonló haj áll jól. Én sötétbarna vagyok eredetileg, vöröses árnyalattal, de olyan az arcom, hogy minden frizura és hajszín jól áll, ezért ki is próbáltam mindet. Most fekete rövid hajam van már régóta, mert ez illik legjobban az egyéniségemhez, ezzel érzem magam a legjobban.
2013. máj. 4. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A fodrász sem valami varázsló hogy károsodás nélkül szőkítsen egy fekete hajat. Ez lehetetlen. Ehhez először radírozni kell, aztán le kell szívatni többször is. Ha a hajad száraz, gyenge akkor a fele úgyis le fog törni. Persze nyilván aki semmit nem ért hozzá az ne csinálja otthon mert ronda lesz.
2013. máj. 5. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!