Hajradir segitene hogy szőke legyek junius közepére?
Figyelt kérdés
na eredetileg sötétbarna hajam van 4x volt festve feketére de december 15.e óta nem volt festve, és majd 6-7cmes lenövésem van persze mindd ricinusolajjal nött ennyit. és hát eléggé ki van kopva mert már sötétbarna a hajam és eléggé gusztustalanul néz ki h a fru frum teljesen le van nölve a többi hajam meg nem csak a fülemig. ha rábizom fodrászra és hajradirozna,akkkor lenne eséyem hogy szőke legyek?2013. ápr. 11. 19:08
1/2 A kérdező kommentje:
ja és már 3x is ugy mostam a hajam,hogy citromnak a levét kifacsartam és belekevertem a samponba .és lejött valamennyi festék.
2013. ápr. 11. 19:11
2/2 anonim válasza:
Ami tuti leszívja az a hidrogén. A 6%-os nem ANNYIRA káros.. De megfelelő ápolás mellett nem fogja tönkretenni a hajat. Nekem 1 évig volt minden hónapban (legalább) 1x leszivatva, és szép egészséges volt a hajam, csak az utána lévő vasalástól ment tönkre. A hajradírról nem tudok sok mindent, de én amikor szőke hajfestékkel próbáltam kivilágosítani a (feketéből kikopott) vöröst, akkor az elméletileg erős hajfesték nem ért semmit.. De egy próbát megérhet a hajradír.. Sokat nem ártasz vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!