Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festettétek már a hajatokat...

Festettétek már a hajatokat hennával? Ha igen milyen színűvel és milyen lett? (:

Figyelt kérdés
Nekem elég világosbarnás hajam van és szeretném sötétebbre festeni, hogy kell ezt az egészet csinálni? Olyan festékre gondolok amit tömbökben árulnak ilyen bio boltban:)
2014. márc. 14. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:

A valódi henna vörösre fest!

Nincs másmilyenre festő henna!

Amelyik festék úgy hirdeti magát, hogy henna és mégse vöröset ígér, AZ NEM TISZTA HENNA, hanem más anyagokkal kevert!

2014. márc. 14. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Lush Henna,kérdező.:) Nekem világos-szőkés hajam van,a Caca Rouge színt használtam,szép természetes vörös lett.
2014. márc. 14. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Többféle megoldás is van:)

Henna-Indigó keverékkel lehet sötétebb színt elérni (az arányt ki kell kísérletezni!)

Khadi hajfesték: nincs benne fémsó, ammónia, stb, de könnyebb vele festeni, mint az indigós keverékkel, mert azt az árnyalatot kapod, amit a színskálán mutat.

Lush henna tömbök: szerintem drága, nehéz szétdarabolni és csomómentesre elkeverni, kevésbé pigmentált, mint a többi variáció...

2014. márc. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!