Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány éves korotokban festettét...

Hány éves korotokban festettétek be először a hajatokat?

Figyelt kérdés
Milyenről milyenre? mostani korodat ird :))
2012. márc. 11. 21:30
1 2
 1/11 anonim válasza:

16 évesen világosbarnáról feketére

18/L

2012. márc. 11. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
12 évesen kezdtem el szőkére melíroztatni, 3 év alatt teljesen kiszőkültem, utána visszafestettem az eredeti színemmel megegyező világosbarnára, csak van egy kis vöröses árnyalata, nem az a fénytelen szürkésbarna. Azóta ugyanolyan színű. 18/L
2012. márc. 11. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:

14,

sötétbarnába vörös melír. ez egy évig volt. 15 évesen szőke melír. ez is egy évig :) 16 éves korom óta azaz szintén 1 éve sötétbarna vagyok, bár mostanában egyre több vöröst rakunk bele. olyan decemberig - szalagavatóig - szeretném megtartani ezt, aztán valami világosbarnát is kipróbálnék.

17L

2012. márc. 11. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok és 7.esen szőke mellír aztán 8.as ballagásomon kezdtem kiszőkülni,aztán platina szőke voltam jópár évig, aztán egy nagy baklövés a fekete,aztán abból 1 év megszabadulni, és már 4 éve hamvasszőke és az is maradok:) kinőttem a váltogatós korszakomból hál isten!

eredeti hajszínem barna ami nem áll jól

2012. márc. 11. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
14
2012. márc. 11. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem festem a hajam, nem is szeretném.
2012. márc. 12. 00:37
 7/11 anonim ***** válasza:
15 évesen rakattam a középbarna hajamba sötétebb satírt. Aztán olyan 19 éves koromig folyamatosan festettem mikor milyenre, most 20 vagyok, és legutoljára az eredetihez hasonló barnára festettem be, már nem szeretnék több hajfestést.
2012. márc. 12. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:

14 évesen középbarnáról feketére...

de már megbántam és azóta is fekete a hajam (mert nem akarom leszőkíttetni, lenöveszteni meg gusztustalan :S)

21/L

2012. márc. 12. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:

utolsónak: hajfesték eltávolítót próbáltad már?

Énis feketéből lettem amúgy szőke igaz 1 évbe telt hosszú idő volt de így nem roncsolta a hajam:)

2012. márc. 12. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:

13-14 éves lehettem. Közép barnáról feketére, először csak színezővel, de az nem fogta meg rendesen, úgyhogy jött a rendes festék. 17 éves korom tájékán meguntam, akkor nem festettük kb. egy-másfél évig, fura színe volt, de nem volt olyan gáz, mert a végéből is kikopott a fekete és ilyen meghatározhatatlan vöröses barnás árnyalata volt. Utána pedig nőtt annyit, hogy levágattam és nem maradt belőle semmi. Nem rég ezt is meguntam, vöröset akartam, először színezővel, utána festékkel, de nincs meg az igazi árnyalat, amit megálmodtam, most némi extrémebb színen gondolkodom az aljába (értsd: kék, zöld, lila, piros stb.), de lehet, hogy csak hirtelen felindulás :D

Egyébként 22 vagyok.

2012. ápr. 2. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!