Festettétek már Garnier Belle Color 11- es hajfestékkel a hajatokat? Milyen lett az eredmény?
Nem ezt használom, csak tervezem, mert egy másik árnyalatát évekig használtam és nagyon bevált, de sötétebbet szeretnék.
Nem próbáltam még. Az jobb?
annyira bevált hogy tökéletesen szép színe lett a hajamnak szebb mint egy fodrászhajfestékkel és nagyon puha lett szóval nem utolsósorban nagyon jól ápolt is:)
belinkelem:
itt vannak az árnyalatok,én ezüstszőkével festettem, nagyon szép lett:)
ZsuMarci válasza:
Na túl vagyok a festésen és szárításon! Én ezzel festettem be: [link]
Sokkal sötétebb volt a hajam mint a tiéd a képen és csodaszépen kivilágosította a festett hajam, úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek! Olyan lett mint a fodrász után,ha nem jobb :))
Nem csak az én véleményem:))
Ha még valaki erre jár akkor kérlek segítsetek!
Milyen színű volt a hajatok és milyen lett?
Én ezt az árnyalatú festéket vettem--> [link]
és nem figyeltem, hogy világosító és nem sima festék.Világosítóval meg már lettem "szép" citromsárga és nem merem befesteni :/
A hátoldalon lévő árnyalatok szerint be kellene fognia de jártam már meg vele és nem merem.
A hajam megfestve van egy sötéteb
Véletlenül elküldtem :)
A sötétszőke hajam nem is festve inkább színezve van egy sötétebb barnás árnyalattal.
Talán ehhez tudnám a legjobban hasonlítani: [link]
Köszönöm ha válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!