Colitis Ulcerosa és aknék összefüggése?
Sziasztok!
3 éve diagnisztizáltak nálam ezt a betegséget és nem is az ami megkeseríti az életemet, hanem szintén 3 éve tartó és el nem múló cisztás aknék az arcomon amit legtöbb valószínűséggel Colitis okozza.Elötte soha nem küzdöttem ennyire pattanásokkal.
Tejtermékek elhagyása után(kb.fél év)kevesebb jön elő, de így sem múltak el teljesen.
Az lenne a kérdésem van-e még valaki akinek hasonló tünetei vannak/voltak és sikerült legyőzni vagy talált olyan szert, krémet, diétát ami segítette eltüntetni aknékat?
Hasznos válaszokat előre is köszönöm! Sok egészséget mindenkinek!
szia, nagyon régi a kérdésed, de hátha figyeled még..
Sajnos nálam is ez a betegseg all fenn, es szenvedek arcomon, hátamon óriási ragyákkal, amikkel hosszú hetekig szenvedek, faj is, de főleg hogy nagyon csúnyák, hegesen gyógyulnak..
Szeretném kérdezni hogy jutottál e valamire ennek kapcsán..
illetve bármi más ötlet, tapasztalat johet CU kapcsán, mivel nekem ez most lett diagnosztizalva, nem vagyok képben a dolgokkal, csak amit a neten olvasok..
köszi szépen, üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!