Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A válligérő vagy a derékig...

A válligérő vagy a derékig érő hajat tartod szebbnek?

Figyelt kérdés

Akár magadon, akár másokon. Tegyük fel, mind kettő illik, és mindkét esetben ápolt, egészséges hajról van szó.

Nekem évek óta derékig ér a hajam, sajnos nem illik a rövidebb, másokon viszont nagyon tetszik a vállig/váll fölé érő.

Valóban több vele a macera?

(az én hajammal nincs sok gond, csak időigényes a mosás, szárítás, és sok hajpakolás kell rá a hossza miatt)

2018. dec. 23. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Kinek mi áll jól.

Nyilván 30-35 év felett már nem szép a derékig erő, de kinek mi az ízlése:)

2018. dec. 23. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Miért nem szép 30 felett?

Anyukámnak 40 éves koráig hosszú (ha nem is derékig azért, de mell alá-hátközépig) érő göndör haja volt. Szerintem simán lehet szép.

Én inkább a 40-50 éves kort mondanám, amikor már nem biztos, hogy előnyös, de ismerek egész idős néniket is hosszú hajjal (jó, ők már nem kibontva, hanem konytban hordják).

2018. dec. 23. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Derékig érőről beszéltem nem mellig érőről:)

Hogy miért nem szép? Igazából nem tudom megindokolni. Nyilván van akinek jól állhat, de a 30-35 év feletti nőknél azért nem szokott jól kinézni a derékig érő haj, vagy csak annak aki nagyon fiatalnak néz ki 30 évesen is.

Bár ez ízlés kérdése:)

2018. dec. 23. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Máson nagyon tetszik a hosszú haj. Ha szèp ápolt, egészséges, akkor kifejezetten gyönyörűnek látom. Például van egy ismerősöm, arcra nem olyan szép, viszont a haja, hát az tényleg gyönyörű és ettől ő is annyira szép. A haja az ékszere.

Viszont magamon nem bírom elviselni a hosszút. Jól állna amúgy, mert volt hosszú hajam és nagyon tetszett, de idegesít. Melegem van tőle, állandóan összefogtam, mert zavart, hogy lóg. Ha meg mindig copfba van, akkor semmi értelme a hosszúnak. Így most vállig érő. Tetszik ez is nagyon, kényelmes.

2018. dec. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!