A válligérő vagy a derékig érő hajat tartod szebbnek?
Akár magadon, akár másokon. Tegyük fel, mind kettő illik, és mindkét esetben ápolt, egészséges hajról van szó.
Nekem évek óta derékig ér a hajam, sajnos nem illik a rövidebb, másokon viszont nagyon tetszik a vállig/váll fölé érő.
Valóban több vele a macera?
(az én hajammal nincs sok gond, csak időigényes a mosás, szárítás, és sok hajpakolás kell rá a hossza miatt)

Kinek mi áll jól.
Nyilván 30-35 év felett már nem szép a derékig erő, de kinek mi az ízlése:)
Miért nem szép 30 felett?
Anyukámnak 40 éves koráig hosszú (ha nem is derékig azért, de mell alá-hátközépig) érő göndör haja volt. Szerintem simán lehet szép.
Én inkább a 40-50 éves kort mondanám, amikor már nem biztos, hogy előnyös, de ismerek egész idős néniket is hosszú hajjal (jó, ők már nem kibontva, hanem konytban hordják).

Derékig érőről beszéltem nem mellig érőről:)
Hogy miért nem szép? Igazából nem tudom megindokolni. Nyilván van akinek jól állhat, de a 30-35 év feletti nőknél azért nem szokott jól kinézni a derékig érő haj, vagy csak annak aki nagyon fiatalnak néz ki 30 évesen is.
Bár ez ízlés kérdése:)

Máson nagyon tetszik a hosszú haj. Ha szèp ápolt, egészséges, akkor kifejezetten gyönyörűnek látom. Például van egy ismerősöm, arcra nem olyan szép, viszont a haja, hát az tényleg gyönyörű és ettől ő is annyira szép. A haja az ékszere.
Viszont magamon nem bírom elviselni a hosszút. Jól állna amúgy, mert volt hosszú hajam és nagyon tetszett, de idegesít. Melegem van tőle, állandóan összefogtam, mert zavart, hogy lóg. Ha meg mindig copfba van, akkor semmi értelme a hosszúnak. Így most vállig érő. Tetszik ez is nagyon, kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!