Hercegnő77 kérdése:
Szerintetek van olyan dauer ami nem ugrik fel mert nekem egyenes a hajam és válligérő és be daueroltatom?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 11:42
1/4 anonim válasza:
NINCS. fizikai képtelenség hogy ugyanolyan hosszú maradjon, de göndör....
2/4 anonim válasza:
Hogyne, sőt, olyan is van, amitől hosszabb lesz a hajad. xD Bocs, de ez elég vicces kérdés, ha belegondolsz, rájössz, hogy ez tényleg irreális elképzelés. :D De ha nem menne elképzelni, fogj egy darab cérnát, és tekergesd kicsit.
Vállig érő hajat amúgy ne daueroltass nagyon, mert úgy fogsz kinézni, mint Pumukli. Persze ha ez a cél, akkor nem szóltam. :D
3/4 anonim válasza:
hullámdauertől nem lesz csigás.... és hosszabb, mintha simán csigás lenne
4/4 anonim válasza:
jah,előző voltam- hajvasalóval tudsz göndör csinálni magadnak, a dauert nehéz kiszedni, és ha meggondolod magad, akkor átkozod a percet, mikor kitaláltad..
Ha dauer, akkor meg még növeszd... ricinusolaj:)))
Hajvasalós dolog:
a csaj kissé debil :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!