Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aminek görbe lába van, mit...

Aminek görbe lába van, mit tud vele csinálni, hogy szebbnek tűnjön?

Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Felül egy lóra.
2018. febr. 10. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos nagyon görbe, titokban szégyellem, mert egyébként szép nő lennék, és kicsit hiú vagyok.

De kifelé próbálom nem mutatni, hogy szégyellem. Hordok szűkszárú nadrágot, rövidnadrágot, szoknyát.

Mondjuk ha egy helyben állok valahol, próbálok úgy helyezkedni, hogy minél kevésbé legyen feltűnő. Ha fényképeznek egész alakosan, akkor is. Egyiket tartom egyenesen, lábfejet előre néz, másikat picit oldalasan, lábfejem kifele néz. Ezzel lehet csalni, egész jól néz ki.

De úgy alapállapotban nem fog szebbnek tűnni. Legjobb, ha megbékélsz vele, amennyire tudsz:)

2018. febr. 10. 20:33
 3/6 anonim válasza:
Szerintem inkább gondolj arra, milyen jó, hogy két ép lábad van és nem is fájnak. Ha valaki pedig ezért cikiz ne állj vele többé szóba. Az idő szomszédasszonyomnak annyira elgörbült a lába vitaminhiány miatt, hogy megműtötték és kiegyenesítették. Tehát van műtéti korrekcióra is lehetőség. De ha nem fáj akkor ennek nagyon örülni kell!!
2018. febr. 13. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
A második vagyok, még az jutott eszembe, hogy sokáig kerültem a magassarkúkat, mert gy néz az már ki görbe lábon, de aztán észrevettem, hogy optikailag egyenesíti a görbe lábat a magassarkú.p, úgyhogy hordd bátran.
2018. febr. 13. 19:28
 5/6 anonim válasza:
Èn is ezért kezdtem magassarkuban járni ,megváltoztatja az állást. Habár ha tul görbe akkor nem tudom mennyire korrigálja.Amugy sajnos semmit nem lehet tenni. Talán járj inkább nadrágban ! Bocs nem akarlak sértegetni de tudom hogy ez ugyanugy fáj mint ha valakinek kicsik a mellei !Amugy egy ismerösöm , természetesen férfi.. minden nagymellü nöt megbámult - aztán az egyikre mondták neki .. nézd már milyen görbék a lábai-- erre ö azt válaszolta.. ki a francot érdekelnek a lábai !
2018. febr. 15. 11:06
 6/6 anonim válasza:
Még mindig az 5/5 vagyok. Ha sokat biciklizel a vádlid (Belsö )megerösödik és nem lesz olyan feltünö !
2018. febr. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!