Kis fejhez és görbe orrhoz a rövidhaj?
Figyelt kérdés
Sokszor gondoltam rá hogy levágatom rövidre(jelenleg váll alatt van 10cm-rel) De lehet hogy nagyon hülyén állna mert pici fejem van es lehet hogy nagyítja az orrot. Bár nem értek hozzá. Szóval szerintetek hülyén nézne ki? Ha igen, tudtok valami frizuratippeket? L2013. máj. 12. 09:21
1/2 anonim válasza:
szerintem nem. Ismerek egy lányt, akinek kicsi a feje, de nagy az orra :D Nagyon szép lett rövid hajjal (pixie), bár neki óriási bociszemei vannak, lehet, ez tereli el a figyelmet.
2/2 anonim válasza:
Nekem normál fejem van, de baromi magas a homlokom, orrom görbe és mindenkinek tetszett a rövid hajam :D Felborzolva az igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!