Mi a kedvenc parfümöd?
És mellé kort és stílust is írj, hogy milyen vagy,stílus, külső temperamentum hogy mondjuk:
Sí - 24, természetes
vagy Gucci .. vagány..
Avon-Pur blanca.
Minimalista, kicsit vintage. Szerintem klasszikusabb divatot követek. Törekszem a nőiességre, de a saját értelmezésem szerint.
Bvlgari Petit Et Mamans
24-visszafogott, kislányos
Női: Thierry - Mugler ANGEL
Férfi: Versace - THE DREAMER
Avon - Rebel
A nevében is benne van, egyedi a stílusom a saját fejem után megyek.
20/L
Lancome Hypnose (ròzsaszìn)
...kislányos,èrzèkeny,kalandos
Lancome - La Vie Est Belle
Nőies, művészi, enyhén alternatív, néha kissé túl teátrális, kísérletező, ambivertált (a környezetemtő függ, hogy teljesen kinyílok és produkálom magam, vagy visszahúzódok), nehezen kiismerhető
19/L
Hát, van pár kedvencem, és nehéz választani.Úgyhogy inkább felsorolom a kedvenceket:
Most a legújabb kedvencem Avon-Premiere Luxe,
Avonból vannak más kedvenceim is, amikhez visszatérek: Rare pearls, Far away.
Egyebek: Lancome-La vie est belle,
Dita Von Teese parfüm.
Givenchy-Live Irrésistible
Paco Rabanne-Olympea, ezt hétköznapokon szeretem, mert nem túl nehéz illat, de tartós.
Stílus: Külsőre divatos, dekoratív, nőies (de nem plázacica típus). Szeretem a kényelmes holmikat is.
A természetem? Hát, az bonyolult.Néha csendes, máskor vad.Kiszámíthatatlan, fantázia, álomvilág...Mindegy, csak középszerű és unalmas ne legyen :D
Kor:44.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!