Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc Avonos parfümöd?

Melyik a kedvenc Avonos parfümöd?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Little black dress, little red dress, cherish. Az édes illatokat szeretem.
2017. ápr. 22. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Avon... öcsém... mennyire gáz már ez az mlm-es hulladék...
2017. ápr. 22. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Summer White Sunset.
2017. ápr. 23. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

szinte minden parfümöm/edt-m onnan van. Az illatuk finom, csak a tartóssággal van baj.

Jelenlegiekről tudok csak írni, amik megvannak.

Silky soft musk ( [link] Finom vaníliás.

Summer white sunset ( [link] Ez totál nyári illat, eleinte kicsit tömény, de ezt már rengeteg ember dícsérte rajtam, köztük egy igen bejövős férfi is!

Far Away Gold ( [link] Igazából nekem kicsit érettebb illat, 30-40 körülieken jobban áll szerintem. De tetszett úgyhogy megrendeltem.

Luck ( [link] Belőle egy testpermetem van (75ml), amit 1000 Ft-ért rendeltem. Amint leáraznák ezt a parfümöt 2-3000 alá akkor rögtön rendelném, de 6000-et nem ér meg, a többi parfüm tartósságából kiindulva.

Luck la vie ( [link] Őt vettem 2 ezerért. Finom, nőies.

Little red dress ( [link] Ő az üvegből elég csípős, de kifújva egész kellemes.

Ha választani kell, akkor a sima Luck illetve a Sunset a kedvenc. Az egyiknek imádom az illatát, a másiknak pedig más (is) szereti. :D De hogy ne unjam meg, váltogatom őket. Leárazva próbálj ki néhányat, 1500-2000-ért elég sok szokott leárazva lenni. :) 21N

2017. máj. 28. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
upsz, most nézem, hogy rossz a link a summer white sunsetnél: [link]
2017. máj. 28. 12:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. máj. 28. 18:49
 7/7 anonim válasza:
100%

Avon Luck For Her

Avon Secret Fantasy Midnight

2017. szept. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!