Melyik a kedvenc Avonos parfümöd?
szinte minden parfümöm/edt-m onnan van. Az illatuk finom, csak a tartóssággal van baj.
Jelenlegiekről tudok csak írni, amik megvannak.
Silky soft musk ( [link] Finom vaníliás.
Summer white sunset ( [link] Ez totál nyári illat, eleinte kicsit tömény, de ezt már rengeteg ember dícsérte rajtam, köztük egy igen bejövős férfi is!
Far Away Gold ( [link] Igazából nekem kicsit érettebb illat, 30-40 körülieken jobban áll szerintem. De tetszett úgyhogy megrendeltem.
Luck ( [link] Belőle egy testpermetem van (75ml), amit 1000 Ft-ért rendeltem. Amint leáraznák ezt a parfümöt 2-3000 alá akkor rögtön rendelném, de 6000-et nem ér meg, a többi parfüm tartósságából kiindulva.
Luck la vie ( [link] Őt vettem 2 ezerért. Finom, nőies.
Little red dress ( [link] Ő az üvegből elég csípős, de kifújva egész kellemes.
Ha választani kell, akkor a sima Luck illetve a Sunset a kedvenc. Az egyiknek imádom az illatát, a másiknak pedig más (is) szereti. :D De hogy ne unjam meg, váltogatom őket. Leárazva próbálj ki néhányat, 1500-2000-ért elég sok szokott leárazva lenni. :) 21N
Avon Luck For Her
Avon Secret Fantasy Midnight
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!