Melyik a kedvenc Jennifer Lopez parfümöd?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 20:29
1/8 anonim válasza:
honnan veszed hogy nekem van olyan?
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, de a kérdés olyan értelmes emberekhez szól, akik tudnak is rá válaszolni.. Senki nem írta oda, hogy mindenkinek van, így nyilván olyanok válaszát várom akik ismerik ezeket a parfümöket. Ha te nem tartozol közéjük, keress olyan témát, amihez értesz is!
2017. ápr. 17. 21:17
3/8 anonim válasza:
bocs, de a kérdésed általánosan mindenkihez szól, így a trollokhoz is. senkinek nincs megtiltva hogy kommenteljen. az meg téegd minősít hogy egyből minősítgetni próbálsz XD
4/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz egy kérdésre válaszolni, akkor lépj tovább. Vagy ez olyan bonyolult?!
2017. ápr. 17. 21:21
5/8 anonim válasza:
egyáltalán nem bonyolult XD de vicces ahogy felhúzod magad :P
6/8 A kérdező kommentje:
Ilyen jelentéktelen dolgokon nem tudok kiakadni
2017. ápr. 17. 21:26
7/8 anonim válasza:
Jajj , de bírom az ilyen kis cuki trollokat. Ennyire ráérsz, babám? Mondjuk 12 évesen nekem se volt jobb dolgom. Ja, várj. Ennyi idősen én nemhogy trollkodni nem mertem de még visszapofázni az édesanyámnak sem. Gondolom te viszont ezt minden nap megteszed. És mielőtt még megörülnél, ezt a monológot teljes nyugalomban írtam végig.
Kedves kérdező. Eredrtileg nem terveztem válaszolni a kérdésedre de ha már így alakult akkor fogok.
A parfümök közül én a virágos illatokat részesítem előnyben. Mindössze 1 Jlo termékem van, az pedig a Still. Szeretem,tartós és gyönyörűen letisztult a külseje.
8/8 anonim válasza:
Én is csak egyet próbáltam, ez a Live Luxe volt. Az illata jó volt, de számomra nem volt elég tartós. A Deseo és a Glow elég népszerűek, engem egyik se vonz igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!