Szeretném feketére festetni a hajam, de semmit nem tudok a témáról, nem volt még festve. Hol, hogyan, mivel, kivel?
Szeretném leszögezni, hogy nem hagyományos festékkel akarom véghezvinni a festést, hanem lehetőleg természetes alternatívával, amiben nincs méreganyag. Hallottam, hogy a fekete festék roncsolja legjobban a hajat, ezért is. Csak a hennarol tudok és igazából szimpatikus is ez a megoldás, de esetleg ha bárki tud más módszerről is, köszi ha megosztja.
Hosszú, hátközepéig érő hajam van, sok dús és sajnos szárazságra hajlamos, ezért az érdekelne hogy a henna is roncsolja pl valamennyire? Esetleg szárítja? Ha teljesen ébenfekete hajat akarok, ez lehetséges a hennaval? Továbbá ismer valaki olyan fodrászt vagy fodrászatot ahol dolgoznak hennával és hozzáértő, jó szakemberek csináljak? Vagy akár olyan boszorkány konyha jelleggel (az még jobb lenne😁) aki szívesen vallalja ezt és nagyon tudja mit csinál? Kicsit felnek elsőre magamnak, itthon megcsinálni. Ha bárkinek van ebben tapasztalata, kérem írjon:)
Egyébként nekem sötétbarna színű a hajam jelenleg, soha nem volt még festve és hullámos, nem szögegyenes.
ezekkel a pancsokkal semmit nem érsz.
vagy fesd be festékkel vagy hagyd ahogy van.
fenék alá ér a hajam, fekete festett, 11 éve festem. semmi baja nincs.
ne bohóckodj vele otthon, a rendes festék nagyon fog, maszatol, nincs is benne gyakorlatod.
menj fodrászhoz.
Van fekete henna,inkább azzal próbálkozz,ha mindenképp festeni akarod. Azzal kevés esélye van hogy elrontod. Én is kb 7 éve festem a hajam,először hennával kezdtem,de egy idő után ráuntam mert rendes színt akartam.
A henna nem roncsol,sőt nagyon jót tesz a hajadnak. Gyakorlatilag olyan mint egy hajpakolás. Szép fényes,erős lesz tőle a haj,és nől mint a gomba. Csak mivel természetes,ezért nem a legjobb színválasztás. Hennából majdnem asz összes festékben van egy természetes vöröses fény,ami csak napon látszik,szóval ilyen mű-feketetét ne várj tőle,de egyébként teljesen jó.
Én azért tértem át a rendes festékre,mert a henna idővel csak sötétebb lett a hajamon,és már majdnem fekete volt,mikor vöröset akartam. De ez gondolom feketénél nem gond. Van egy ismerősöm aki hennázott fekete,és szép a színe. Sőt a barátom ősz hajszálai miatt is festettem már neki feketével a haját,természetesnek hat,és egészséges.
Nem nagy kunszt amúgy,írja a dobozon hogyan kell feloldani meleg vízben,kenhető állagúra,aztán arra kell figyelni hogy mindnehol legyen. A legrosszabb a történhet az ha kimarad egy folt,de azt rögtön utána is le tudod kenni,mivel nem szívja a hajszínt,nem éget,meg semmi.
A rendes festék sem nagy ördöngősség,ugyanez a folyamat,csak ott ha szőkíted akkor vigyázni kell,oda kell figyelni nehogy leégjen a hajad,nem mindegy hogy melyik részre rakod,ha világosítani akarod a sötét hajat,akkor először csak a töveit szívja ki,szóval macerás,de azt is magamnak csináltam,neten fenn van minden,meg lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!