Fiú vagyok, gáz ha beszeretném festetni a hajamat feketére közepes barnáról? 17/F
Nem tudom, szerintem nagyon nem megy a meglehetősen fehér arcbőrömhöz ez a barna haj. Nem lenne gáz ha befestetném?
Ha nem, miért?
ha feketére fested a hajad még jobban virítani fog az arcod.
Am nem gáz, max akkor ha platina szőke hajad lesz rózsaszín csíkokkal. Egy sima feketébe semmi gáz sincs, de ha az miatt akarod festei a hajad mert nagyon fehér arcbőrhöz ettől csak még sápadtabbnak fogsz tűnni.
de egyszer élünk fesd hát be :D
Szia
Az a bibi hogy barna haj hasonló a feketéhez, de a fekete jobban elfog térni az arcodtól
Végülis nem baj, mert koravén férfiak is festik a hajukat, hogy ne őszen mászkáljanak, neked meg szimplán csak kell azt ennyi
Sokan túl reagálják a férfi szépségápolást, hogy körömreszelés az milyen már, igenis lehet festeni a hajunkat ha úgykívánja a helyzet
20/F
en befestetnem a helyedben,ugyis hamar leno nektek:)
de igaz amit mondtak a többiek,hogy ez még jobban sapasztana.
16l
Lehet, hogy sápaszt, de szerintem nyugodtan kipróbálhatod..
Egyáltalán nem gáz, ha szeretnéd, és ettől jobban érzed majd magad fesd be. :)
Inkább válassz egy erős sötétbarnát , totál olyan mint a fekete de mégis természetesebb hatása van.A fekete hajfestéktől kicsit művi lesz.Nálam is az elején olyan volt mintha parókám lenne.
Én is sötétbarnára festem , sokkal jobb.
Ja meg a feketétől hullhat is a haj...
23/L
Igen, a fekete hajfesték nagyon mű hatást kelt, tapasztaltam. Én sötétbarnával festem a hajam és nagyon természetes hatása van. Na és persze mindenki lefeketézi.xD
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!