Beszeretném festetni a hajam feketére. Mennyire roncsolja a hajamat?
Színezőt vegyél,feketére festeni fölösleges festékkel,mert a szinező is befogja és nem roncsolja annyira a hajat. Nekem évekig festett fekete hajam volt,sose hullott és akkoriban volt a legszebb a hajam! Erős,fényes,csillogó.
Hajrá!
Nekem is évekig hosszú festett fekete hajam volt. Amikor meguntam alig tudtam megszabadulni tőle. A festék ugye nem kopik le - már ami jó minőségű - ezért le kellett vágatnom rövidre a hajam és újra növeszteni. A lenövés nagyon ronda volt mivel középbarna az eredeti hajszínem. Én nem festeném be csak színezném. Nekem nem hullott a hajam, bár szerintem ez festéktől is függ. Nekem a paletta fajtái váltak be. Nem roncsolja a hajat, sőt a festék körbevonja egy réteggel amitől szép fényes, sima lesz.
Ha fekete festés után szeretnél újra világos hajat, hát szerintem teljesen tönkre teszi. Én próbáltam azt is és "drót" lett.
egyenlőre csak szinezővel próbáld ki szerintem és meglátod hogy áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!