Szerintetek egy férfi, borotválja a lábát?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 09:33
21/28 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy úszók és versenykerékpárosok borotválnak, praktikus okokból. A többi...
22/28 anonim válasza:
Jesszus! Nem!
Bár, ha farmert hordasz, akkor simán lekoptatod a lábadról a szőrszálakat :)
23/28 anonim válasza:
én farmert hordok, mégsem kopott le a szőröm :D am meg szőke a lábamon is, és messziről nem feltűnő, ezér szivattak is vele hogy biztos borotválom, pedig nem :)
szal a kérdésre válaszolva: sztem ne... :)
25/28 anonim válasza:
Ha metroszexuális vagy, akkor borotváld, de ezzel 99%-ot esik az esélyed a csajoknál...
26/28 anonim válasza:
Egy férfi nem, csak egy homokos!
27/28 anonim válasza:
Ha nem akar tartósan hosszú lábszőrzetet, akkor alkalomadtán megteheti. Úgyis gyorsan újranő.
28/28 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be. Manapság már divat mint előttem is írták versenyszerű sportolóknál, de aki kondiba jár esetleg egy diéta alatt akarja nézegetni mennyit sikerül alakulnia ott is elterjedt, ha nem is a borotvált de legalább a trimmelt láb/kar. Jobban definiált lesz tőle az izom ha nem takarja be hosszú dús szőrzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!