Mit gondoltok ha férfi borotválja az egész lábát ilyen pics@ melegben?
Figyelt kérdés
Gáz?
Vagy nem gáz?
Utána biztos hogy dúsabb lesz a szőrzet de ilyen fulladt melegben nem bírom.........
2011. máj. 31. 19:46
1/10 anonim válasza:
Elég bu.i dolog az biztos!
ja bocs metroszex...
2/10 anonim válasza:
Nincs gond a borotválással, a szőr melegít, bepállik és emellé ronda is.
3/10 anonim válasza:
hát eléggááz és júl mondja az elsőő
4/10 anonim válasza:
Én borotválom és nem érdekel,hogy gáz vagy sem.Nagy bozont van a lábamon,még a lábujjaim is szőrösek sokkal kellemesebb érzés,és az ilyen fórumokkal ellentétben az életben senki sem b..ziz le. Sok sikert a borotváláshoz!
5/10 anonim válasza:
20.39 szólt jól.
Annyi különbséggel hogy nekem is elég szőrös de nincs türelmem leborotválni, ezért nem nyúlok hozzá.
6/10 A kérdező kommentje:
:) Köszy, hát igen ma hozzáfogtam de nem lett elég 1 borotva :DD Szóval leborotváltam az egész comb résznél a térd hajlatig, majd holnap a többit :) ez így sok 1x-re, de igen télleg kellemesebb és szerintem se bu.iság . ahova járok suliba rengeteg ismim borotválja.
2011. máj. 31. 21:41
7/10 anonim válasza:
Előbb le kellet volna hajnyíróval vágni úgy könnyebb borotválni.
8/10 anonim válasza:
Ha rendszeresen akarod,nem csak 1-2 alkalommal,érdemes venni egy férfi testszőrnyírót.Pillanatok alatt végig lehet borotválni vele az egész lábat,nem kell víz,hab,semmi.Nekem is olyan van,nagyon bevált.
9/10 anonim válasza:
Hát nekem nem lenne kedvem odabújni egy szúrós lábú fiúhoz...nektek is akkor ugyanolyan.mint nekünk,amikor nő vissza.Akkor mindennap leborotváljátok?Nekem nem tetszik.18/L
10/10 anonim válasza:
Hát hogy gáz-e nem tudom de az enyém is nő meg nő a lábamon és az egyik haverom azt mondta hogy ne borotváljam mert az b***s ... :/ Lehet a nyáron én is lefogom szedni de nem biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!