Hetente hányszor mossunk hajat?
F
Hosszú a hajam, és állandóan kell mosnom 1-2 nap után, és ha nem mosom meg, katasztrofálisan néz ki, amilyen zsíros. Csalán samponnal mosom, és aztán frizurát próbálok csinálni a got 2b, beach boy, surfer look matt paste használok a hajamra. Vásároltam 3-as erősségűt ez most 4-es, de mégsem áll fent a hajam, és annyit ra teszek a hajamra de nem segít, ide-oda lógnak a hajaim össze vissza. Voltam már rövid hajam is, hogy majdnem kopasz, az jobb lett, mert nem kellett állandóan mosni a hajam. Vegyem le az egész hajamot és tegyem tiszta rövidre vagy milyen sampont használjak? A Baba samponnal is próbáltam már ami zsíros hajra van, de nem segített. Mit tudtok ajánlani?
Szia! Nekem derékig érő barna hajam van,jó sok.Heti 2x mosom Baba samponnal(ahogy elfogy egy flakon másfajtát veszek elő,felváltva használok zsíros hajra valót,2in1 sampon és balzsam) utána Schauma balzsamot kenek rá(a lilát szeretem,keratinos azt hiszem).
2 mosás közt szárazsampont használok rá (szintén Schauma) és így nem látni rajta,hogy hajmosást igényelne.
Rendszeres hajhab használat mellett én is 1-2 naponta mosom. Ez van, amit muszáj azt muszáj :-)
Annyi hogy én nem használok minden egyes mosásnál sampont mert az már tényleg sok lenne a hajlamnak, csak hetente egyszer-kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!