Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hetente hányszor mossunk hajat?

Hetente hányszor mossunk hajat?

Figyelt kérdés

F

Hosszú a hajam, és állandóan kell mosnom 1-2 nap után, és ha nem mosom meg, katasztrofálisan néz ki, amilyen zsíros. Csalán samponnal mosom, és aztán frizurát próbálok csinálni a got 2b, beach boy, surfer look matt paste használok a hajamra. Vásároltam 3-as erősségűt ez most 4-es, de mégsem áll fent a hajam, és annyit ra teszek a hajamra de nem segít, ide-oda lógnak a hajaim össze vissza. Voltam már rövid hajam is, hogy majdnem kopasz, az jobb lett, mert nem kellett állandóan mosni a hajam. Vegyem le az egész hajamot és tegyem tiszta rövidre vagy milyen sampont használjak? A Baba samponnal is próbáltam már ami zsíros hajra van, de nem segített. Mit tudtok ajánlani?

2018. nov. 26. 20:24
 1/6 anonim válasza:

Szia! Nekem derékig érő barna hajam van,jó sok.Heti 2x mosom Baba samponnal(ahogy elfogy egy flakon másfajtát veszek elő,felváltva használok zsíros hajra valót,2in1 sampon és balzsam) utána Schauma balzsamot kenek rá(a lilát szeretem,keratinos azt hiszem).

2 mosás közt szárazsampont használok rá (szintén Schauma) és így nem látni rajta,hogy hajmosást igényelne.

2018. nov. 26. 20:37
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Azért zsíros mert formázókat használsz. De akkor nem is lehet hosszú a hajad ha egy ilyen megfogja. Amíg kened rá a vackokat, addig sűrűn kell mosni, ez van.
2018. nov. 26. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg se fogja jóformán, mert hosszú a hajam eléggé,m
2018. nov. 26. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
ha hosszú akkor miért nem fogod össze?
2018. nov. 26. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Rendszeres hajhab használat mellett én is 1-2 naponta mosom. Ez van, amit muszáj azt muszáj :-)

Annyi hogy én nem használok minden egyes mosásnál sampont mert az már tényleg sok lenne a hajlamnak, csak hetente egyszer-kétszer.

2018. nov. 26. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Heti 2x mosom, hát középig erő haj.
2018. nov. 27. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!