Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen Dm-be és Rossmannba...

Milyen Dm-be és Rossmannba kapható krémet ajánlotok ami jó a NARANCSBÖRRE?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Garnier, Dove, Anew krém, Garnier golyós masszírozó, Vichy Cellu-Destock, Vichy Lipometric, Nivea Good bye cellulite, zöld Nivea (my silhouette), Avon Solutions body cellu-sculpt narancsbőr elleni krémzselé, Philips Cellesse vákumos narancsbőr masszírozó gép,

Narancsbőr ellen a legjobb a gőzkabin! Nekem a DM-es jött be nagyon! még csak 2 napja használom (reggel krémet, este zselét), de nagyjából fele annyi a narancsbőröm, NAGYON DURVA! ha így haladok, pár nap és el is tűnik :O

2010. jún. 26. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:
és mennyibe kerül?
2010. jún. 26. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Menny be az üzletbe és megtudod:D
2010. jún. 27. 13:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Te meg tanulj meg írni..
2010. jún. 28. 13:03
 5/5 anonim válasza:
dm-ben vettem balea narancsbőrre való zselét. ez a dm saját terméke 1000-2000 forint közt volt az ára, bár egy éve vettem, és lassan de biztosan használ. fehér tubusban van zöld kupakkal. utánna ilyen feszesnek érzed a bőröd felszínét, és elég jó illata van.
2010. jún. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!