Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legkíméletessebb...

Melyik a legkíméletessebb módszer szőrtelenítésre?

Figyelt kérdés
15 éves lány vok mostmár elakarnám tűntetni a lábszáramon lévő szőrszálakat csak egy a baj nagyon érzékeny a bőröm melyik a legkíméletessebb és leghatásossabb módszer?
2010. jún. 25. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Először én mindenképpen borotválnám, egyszerű, gyors, olcsó. Szerezz be érzékeny bőrre való borotvahabot, meg borotválás utánra valami bőrnyugtatót.

Ha érzékeny a bőröd, a gyanta (vagy legalábbis a hideggyanta) szerintem nem jó megoldás. Én egyszer próbáltam a hideggyantát és hiába csináltam úgy, ahogy írta, úgy is letépte a bőröm felső rétegét (vagy rétegeit..). :S Tiszta seb lett. Szóval ezt szerintem hagyd ki.

sok sikert!

2010. jún. 25. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:

én kozmetikushoz járok és meleggyantával szedi

hófehér érzékeny bőröm van és ki lehet bírni bár hozzászokás kérdése

2010. jún. 28. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 15 évesen kezdtem el szőrteleníteni. A borotvát semmiféle képpen nem ajánlom, mert nagyon csúnyán meg fog erősödni tőle a szőr. Nekem is nagyon érzékeny bőröm van, de a Veet-től az érzékeny bőrre való krém bevállt.

Szerintem azzal próbálkozz először, aztán térj át epilátorra. Először fájdalmas lesz, de utánna meg se fog kottyanni, és sokkal gyorsabb és tartósabb mint a krém.

L/18

2010. jún. 28. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is érzékeny a bőröm. A hideggyantát meg az epilátort egyáltalán nem bírta. Mindig kipattogott tőle. Én a borotvát ajánlanám neked. Mondjuk nem igazán tart sokáig, de nem fájdalmas és nekem nem is pattogott ki a bőröm tőle. Nekem Balea borotvahabom van (kókuszos) és az nagyon jó (DM-ben lehet kapni és nem is drága) meg Balea eldobható borotvám (rózsaszín és 5 db van egy csomagban). Van Balea szőrtelenítés utáni krémem is. Az nyugtatja a bőrt. De bármilyen testápoló jó szokott lenni.

Sok sikert hozzá! :)

16/L

2010. jún. 28. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:

szia

én 7 éve borotválom a lábam, és nem erősödött meg a szőr, néhol már ki is kopott és egyáltalán nem nő...szóval úgy tűnik, ez egyénenként változik.amúgy én a borotvát vagy a Veet krémet ajánlanám, az nem fáj, gyors és egyszerű.a szőrtelenítés után mindig kend be a bőröd valamilyen krémmel,az segít

2010. jún. 28. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van! Nekem sem erősödött meg a szőröm tőle!
2010. jún. 28. 14:17
 7/9 199303 válasza:
szia! hát szerintem az egyik legjobb megoldás a borotválás. de vannak ezek a szörtelenitö krémek azok is nagyon jok föleg ha érzékeny a böröd nagyon kiméletes és a bört is nyugtatja..17/L
2010. jún. 28. 16:07
 8/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a krém, de a legkíméletesebb nem mindig a leghatékonyabb. Én azt ajánlom szerezz be egy epillátort.
2010. jún. 28. 17:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. júl. 25. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!