Melyik a legkíméletessebb módszer szőrtelenítésre?

Először én mindenképpen borotválnám, egyszerű, gyors, olcsó. Szerezz be érzékeny bőrre való borotvahabot, meg borotválás utánra valami bőrnyugtatót.
Ha érzékeny a bőröd, a gyanta (vagy legalábbis a hideggyanta) szerintem nem jó megoldás. Én egyszer próbáltam a hideggyantát és hiába csináltam úgy, ahogy írta, úgy is letépte a bőröm felső rétegét (vagy rétegeit..). :S Tiszta seb lett. Szóval ezt szerintem hagyd ki.
sok sikert!

én kozmetikushoz járok és meleggyantával szedi
hófehér érzékeny bőröm van és ki lehet bírni bár hozzászokás kérdése

Szia!
Én is 15 évesen kezdtem el szőrteleníteni. A borotvát semmiféle képpen nem ajánlom, mert nagyon csúnyán meg fog erősödni tőle a szőr. Nekem is nagyon érzékeny bőröm van, de a Veet-től az érzékeny bőrre való krém bevállt.
Szerintem azzal próbálkozz először, aztán térj át epilátorra. Először fájdalmas lesz, de utánna meg se fog kottyanni, és sokkal gyorsabb és tartósabb mint a krém.
L/18

Szia!
Nekem is érzékeny a bőröm. A hideggyantát meg az epilátort egyáltalán nem bírta. Mindig kipattogott tőle. Én a borotvát ajánlanám neked. Mondjuk nem igazán tart sokáig, de nem fájdalmas és nekem nem is pattogott ki a bőröm tőle. Nekem Balea borotvahabom van (kókuszos) és az nagyon jó (DM-ben lehet kapni és nem is drága) meg Balea eldobható borotvám (rózsaszín és 5 db van egy csomagban). Van Balea szőrtelenítés utáni krémem is. Az nyugtatja a bőrt. De bármilyen testápoló jó szokott lenni.
Sok sikert hozzá! :)
16/L

szia
én 7 éve borotválom a lábam, és nem erősödött meg a szőr, néhol már ki is kopott és egyáltalán nem nő...szóval úgy tűnik, ez egyénenként változik.amúgy én a borotvát vagy a Veet krémet ajánlanám, az nem fáj, gyors és egyszerű.a szőrtelenítés után mindig kend be a bőröd valamilyen krémmel,az segít

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!