Kifejezetten a festett hajszint szeretem jobban. Ha a természetesség ilyen klassz dolog lenne, akkor a nők nem szőrtelenitenének hanem játszanák a yetit, mackónadrágban rohangálnának, nem sminkelnének, stb.
A hajszin megválasztása határozottságra vall, és igenis viseld azt, amelyik szin a legjobban áll, ne pedig azt, amit "dobott a gép"..
A változatosság szintén jó. Fél évig vörös hajú lánnyal jártam, azóta fekete hajúval.. pedig ugyanaz a lány, akinek ráadásul az eredeti hajszine barna :)
2010. jún. 25. 00:55
12/16 anonim válasza:
Aha, tehát ha valakinek egy jó hajszínt dobott a gép, ami jól is áll neki, akkor fesse be, különben nem lesz határozott? Hát én több évi festés után azt mondtam, hogy kösz, jó az eredeti. És érdekes, negyed annyi törődéssel sokkal puhább, selymesebb, dúsabb és gyorsabban növő hajam van.
2010. jún. 25. 01:16
13/16 anonim válasza:
01:16: "Aha, tehát ha valakinek egy jó hajszínt dobott a gép"
"Jó hajszin" tulajdonképpen bármelyik természetes szinre rámondható. "Tökéletes hajszin" az, amit hordani kell.
Az meg, hogy sz@r minőségű cuccal, rosszul felrakott amatőr kezekkel lett festve a hajad és ez roncsolta, az már igényesség kérdése..
2010. jún. 25. 01:26
14/16 anonim válasza:
Amíg nem tapogattam meg egy természetes egészséges hajat és tiptop állapotban lévő festettet én is ezt mondtam.
2010. jún. 25. 01:28
15/16 anonim válasza:
természetes hajszín.
2010. jún. 25. 12:10
16/16 anonim válasza:
Szeretik a festett hajú nők, lányok bemagyarázni maguknak és másoknak, hogy a festett haj is csillog úgy meg van olyan puha mint a természetes, de nincs igazuk, és ezt onnan tudom, hogy nekem is volt sokáig festve a hajam. Azért magyarázzák be maguknak mert tudják, hogy azon már nem tudnak változtatni, befestették kész ennyi, éveket várni mire olyan szép természetes lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!