Timido kérdése:
Kedves Férfiak! A festett vagy az eredeti hajszínt kedvelitek jobban?
Figyelt kérdés
:)2010. jún. 24. 23:58
2/16 anonim válasza:
Nem baj ha festett csak ne legyen 255 színű mint a windows.
3/16 anonim válasza:
A legtöbb férfi nem tudja megkülönböztetni az eredeti hajszínt és a festett hajat.
4/16 anonim válasza:
A férjem még akkor se tudja, ha reggel gesztenyebarna volt és délután sötétszőke.
De amikor körbefordulok és kérdezem, hogy mit szól, mindíg megdícséri a ruhámat.
5/16 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
2010. jún. 25. 00:16
6/16 anonim válasza:
A színnel nem nagyon törődnek szerintem, inkább csak azt látják, hogy a nem festett hajnak milyen szép fénye van és érzik amikor megérintik, hogy selymes és puha, a festettnek meg pont az ellenkezője semmi fénye, lemattított és durva tapintású.
7/16 A kérdező kommentje:
én nem festem a hajamat :) alapból ilyen hamvasszőke :) és szeretem, mert puha és hosszú :)
2010. jún. 25. 00:23
8/16 anonim válasza:
Az én hajam is puha és fényes, de festett.
9/16 anonim válasza:
Ki nem állhatom ha egy nő nem festett.
10/16 anonim válasza:
Akár csak egyetlen egyszer fested is be a hajad az már soha nem lesz olyan szép mint a természetes, festéktől érintetlen haj, egészen addig míg ki nem nő az eredeti hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!