Vörös sampon. Használna?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne,hogy ha most jó darabig vörös sampont használnék,holott barna hajam van,akkor elképzelhető,hogy egy kicsit változni fog a színe? nagyon szeretnék vörös lenni,de még nem hiszem,hogy befestetém. És tud valaki egy jó sampont vörös hajra?2010. jún. 24. 07:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem változna semmit, mert ugye abban nincs hajszínező.
Viszont ha nem akarod befestetni, akkor mi lenne, ha kimosható hajszínezőt vennél?
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen...:) Az meddig marad meg? :Ö
2010. jún. 24. 08:29
3/8 anonim válasza:
olvasd el a linket heh, oda van írva!
én a 2-es típusút használom, és a vörösből egy pici mindig benne marad a hajamba még a lejárat idő után, hogy úgy fogalmazzak, de inkább olyan természetes jelleggel...úgyh inkáb használd az 1-es kategóriát.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen...és nem károsítja a hajat?
2010. jún. 24. 08:44
5/8 anonim válasza:
Első kézből tudok infót adni. A vörös sampon arra jó, hogy a vörös hajszínt kicsit "felturbózza". Jelentős színbeli hatást nem ér el, legfeljebb élénkíti a vörös hajszínt. Én használtam már több félét, tapasztalatból mondom. Viszont ami a legfontosabb, hogy ne keverd így, én abszolúte nem ajánlom. Nekem vörösként a szőkéknek való sampontól bezsírosodott a hajam. Feketeként a vörösöknek valótól egyaránt. Tehát inkább a hajszínednek megfelelő sampont használj, ha el akarod kerülni ezeket a kis kellemetlenségeket. Egyébként az ilyen sampon nem káros, bármilyen hajszínre és hajtípura használod, legfeljebb kevésbé ajánlott. Inkább vegyél színezőt és próbáld ki a hajszínt, mert az ilyen samponok nem mutatnak barna vagy más, nem vörös hajon jelentősebb változást.
6/8 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,Köszi. :) De a hajszínező,ha ammóniamentes,akkor nem károsít annyira? :O
2010. jún. 24. 09:15
7/8 anonim válasza:
Ha ammónia-mentes, akkor elvileg nem annyira káros. Kihangsúlyozom: elvileg. Igazából egyik sem egészséges, nekem pl. mégis a fekete hajfestéktől kezdett el hullani a hajam, pedig a vörösben több a káros anyag, azt mondták. Lassan egy éve fekete vagyok, mostanság jött ez helyre, kb. egy hónapja nem hullik. A vörössel nem volt gondom, pedig 4 évig vörös voltam. Ha rám hallgatsz, színezőből márkásat veszel. Nincs is nagy árkülönbség köztük egy nagyobb áruházban. Hajfestékből nagyjából mindegy, bár nekem a Brillance és hasonló magasabb árkategóriás társai nem váltak be. Be se fogták a hajam... Ha festenél, én Londát ajánlok. Olcsó és bár kényes hajam van, jól bírja.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :) És a hajszínezőkből esetleg melyiket ajánlanád? :) Én mondjuk a Palettéra gondoltam. :) Abból van egy ammóniamentes a Color and Gloss. Szerintem az jó lenne.
2010. jún. 25. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!