Egyedi hajproblémák vagy nem vagyok egyedul?
Sajnos nincs ekezetem elnezest. Azt szeretnem kerdezni, hogy mi lehet az oka annak, hogy evente szeptember kornyeken a hajam nagyon kihullik, ilyeszto mertekben. Nincs tole kopasz folt a fejemen de a lakasom a ruhaim az agyam telis tele van hajjal. Azt hiszem ez lehet az oka annak is hogy a hajam nem tud megnoni. 4 eve novesztem es alig eri el a hatam kozepet. Igaz hogy neha melirozva van de az nagyon ritka, evente egyszer vagy ketszer megyek fodraszhoz. Hasznalok ricinus es kokuszolajat, rengeteg pakolast, balzsamot, hetente maximum ketszer mosom meg, hagyom szaradni ha melegebb, van nem szaritom meg hajszaritoval, megis iszonyat torott hullik es nem nol. Szedtem mar vitamiokat, most egy kinai teat iszogatok ra. Egyik ismerosom mar beajanlotta, hogy menjek el a nagynenjehez aki leveszi az atkot rolam ami nem engedi a hajamat noni. En nem hiszek abban, hogy valaki elatkozott volna, de komolyan ugy erzem minel tobbet foglalkozok vele annal rosszabb. Vervizsgalaton nem reg voltam, azt mondtak azzal minden rendben. Enni rendesen etkezem probalok sok vizet inni es amugy is valtozatosan eszek mert mellette edzek is. De akkor mi a baj? Mivel kulfoldre koltoztem az orvosi ellatasok sajnos nem biztositjak a "hajproblema kivizsgalast", csak ugy, szoval pajzsmirigy vizsgalat kizarva. Makk egeszsegesnek erzem magam. Nem dohanyzom nem iszom, nem fuvezek. Bezzeg a lakotarsam mindennap iszik es fuvezik de annyi haja van es honapok allatt megnol neki... Ketsegbe vagyok esve. Tudna valaki segiteni?
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!