Hajproblémák? Tanácsok?
A hajam eléggé göndör, próbálom növeszteni
évek óta, de sosem látok változást, és nem is igazán szép tincses göndör,mert akkor még szép is lenne,hanem olyan mint a "széna",szerte szét áll,és mostanábba hullik is(remélem h csak az ősz miatt)Mit
gondoltok, mennyi ideig tart egy szép, hosszú
göndör hajkorona növesztése? És mit kellene
tennem érte? illetve h állîthatnám meg a hajhullást? Pár hónapja voltam vérvételen,akkor minden rendben volt,és sok almát,banánt,vitamint eszek.Talán megint vérvételre kellene mennem?Eddig ősszel sem hullott ennyire mint most,ezért is kicsit megrémültem h reggel csonókat fésülök ki,és napkőzben is sok esik ki!mit tegyek h szép hosszú és egészséges hajam legyen?
*csomókat
Még annyit fűznék hozzá,h a hajamat már régen enyhe ecetes vîzzel öblîtem le,és mostanában kb 1hónapja csalánlével is néha leöblîtem,úgy tudom h ezek jót tesznek a hajnak! szerintetek?
Szia, ezeket tartsd be:
1. vizesen ne fésüld a hajad, vagy használj erre való kifésülősprayt
2. ne törölközővel dörzsöld a hajad hanem mondjuk egy nem használt pólóval, mert sokkal finomabb az anyaga
3. balzsam helyett hajpakolást használj 10-15 percig a hajadon hagyva
4. ha van időd alkalmazz ricinus/kókuzs/olivaolaj hajpakolást, esetleg hajvégápolóként is használhatod ezeket
5. jó fésűd legyen, kíméletes, ne műanyag
6. étkezz egészségesen, ne egyél szemetet
7. mikor kezded a hajmosást, meleg vizet engedj rá, ha befejezed hideget, ez lezárja a hajvégeket
8. 1-2-3 havonta vágass a végéből
9. ha lehet selyempárnán aludj, esetleg egy selyemkendőt köss rá hogy ne dörzsölje a hajad
10. hord feltűzve hogy ne súrolja a pólódat
11. a hajgumijaid puhák legyenek, ne legyen bennük fém
12. masszírozd a fejbőröd, de ne a körmöddel
13. jó sampont válassz, lehetőleg szulfátmentes legyen
ennyi jutott hirtelen eszembe, remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!