Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajproblémák. Mit tegyek?

Hajproblémák. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évek óta növesztem a hajam, h tudjam szépen, kiengedve hordani. Viszont sok a babahajam, és nagyon utálom, h én nem engedhetem ki amikor csak akarom, mert rettentő hülyén nézne ki. Legalább 1-2 órás program, mire úgy telerakom a fejem csatokkal, meg belakkozom h legyen vmi elfogadható kinézete kiengedett állapotban. Arról nem is beszélve, h minden adandó alkalommal a tükörnél kötök ki, mert félek, h esetleg előbújt egy undok, göndörebb hajtincs. Ezért szinte mindig lófarokba van, és csak fontos események alkalmával (akkor se mindig) engedem ki. Nem tudnátok ötleteket adni, hogyan tudnám a babahajakat egy kilo lakk, zselé meg hajcsat nélkül elbujtatni?

2015. márc. 13. 14:20
 1/5 nagykitty ***** válasza:
A baba hajakkal nagyon nem lehet mit kezdeni, ugyanis elég vékony szálúak, és össze-vissza állnak. Ha kiengedve hordod a hajad, akkor kevésbé feltűnő, mert ilyen kis részleteket nem nagyon szoktak észrevenni, ha valakire ránéznek. :) Szerintem hanyagold a lófarkat. Egyáltalán nem egészséges, ha mindig úgy van a haj. Meghúzza a fejbőrt, gyorsabban korpásodik, és ezek mellett akár hullani is elkezdhet.
2015. márc. 13. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Milyen jó azoknak, akiknek nincsen ilyen problémájuk... persze nekik van más :D Sajnos ez van :)
2015. márc. 13. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Hajlakk helyett hasznalj hajwaxot. Abbol is van tobb eroseggu. Jobb állaga van, mint egy zselének, sokkal termeszeteseb a hatasa. Hatha ez bevalik a babahajakra :)
2015. márc. 13. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A Syoss gyárt olyan sampont, aminek antisztatikus hatása van, tehát nem "szállnak" mindenfele a hajszálaid. A babahajakra meg egy különösen jó tipp, hogy ha veszel egy fogkefét (amit nyilván csak erre használsz), befújod hajlakkal, és ezzel fésülöd át a babahajaidat :)
2015. márc. 14. 00:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. márc. 14. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!