Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zavarja a fiúkat, ha nem...

Zavarja a fiúkat, ha nem borotválom magam ott? A barátom még nem szólt semmit (2éve vagyunk együtt). Szeretném amúgy csak nem találtam jó módszert

Figyelt kérdés
melyik a legjobb módszer a szőrtelenítésre? a borotvától nagyon begyullada bőröm, a gyantát meg nem sikerült kitalálnom hogyan kell használni
2008. nov. 3. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj el kozmetikushozo majd profin elintezi a dolgot.A borotvalas csak erositi a szorszalakat es nem kellemes az erintes mert egy nap utan mar olyan mint amikor a ferfiaknak no a szakalla.A gyanta utan meg kb,egy honapig nincs gond.Egy kicsit fajdalmas de ki lehet birni.Egyebkent a ferfiak jobban szeretik ha ott sima,az en ferjem alig varja mindig hogy szortelenitsek,szerintem higienikusabb is mint a "bunda".
2008. nov. 3. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
én meg azt gondolom, hogy ha nem akarod, akkor ne szőrtelenítsd magad az intim területeken. a legtöbb nő bőre érzékeny, begyullad, a gyanta után benő, hetekig szenvedést okoz, és pont azt nem sikerült elérni, ami a cél lenne: hogy szép legyen.
2008. dec. 17. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:
De azt irja hogy szeretne,egyebkent nekem nem no be es nem piros a gyantazastol.
2008. dec. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!