Hegekre valami krém?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tanácsokat szeretnek kérni toletek,nagyon sok hegesedés van rajtam( vagy egy leszedett seb,vagy kisebb vagasok)hogyan lehetne ezeket eltüntetni vagy kicsit enyhíteni rajtuk hogy ne legyen olyan csúnya? Valami krémet tudtok esetleg vagy házi praktikát ami nektek be vált?

2018. aug. 29. 01:22
 1/3 anonim ***** válasza:
contratubex
2018. aug. 29. 01:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt próbáltam, amit az első írt, mert nagyon sokan mondták. Semmit sem segített :) Viszont idővel magától sokkal halványabb lesz és kevésbé feltűnő. Nekem műtéti hegeim vannak. Egy év múlva már alig látszanak.
2018. aug. 29. 08:23
 3/3 anonim válasza:

A krémek sajnos semmit nem segitenek!

Vágási Hegekre (attól függ hol van) Plasztika "Hegkimetszés" azaz "hegkorrekció" műtét jó...

Az ára amit láttam: 50.000+15.000ahány heged van

A lényeg egyébként hogy kifogj egy nagyon jó plasztikai sebészt aki normális, körültekintő és látszik rajta hogy nem egy kezdő illetve az ellentéte nem egy öregember!

2018. szept. 9. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!