Pattanások után marad hegekre létezik valami ami eltávolítja őket a lézeren kívül?
dehogy...curiosa gél a patikábol 1500 ft koruli az ara
magas cink tartalommal a legjobb hámosító
Én nem értem miért nem szerepel itt a neogranormon. A legjobb hámosító. Én is mindig azt kenek az arcomra akneroxid után.
Ha durva a felületi bőrséülés, akkor 5 nap kb mire lehámlik és gyógyulgat, ha már kialakult foltszerű heg van, az picit több idő, de nekem eltűntek. :)
érdekes.
én 8%-osat használok itthon, és már ez is hat a hegekre. 1 percig csipked, amúgy semmit nem érzek belőle, lemosható, és gondom sem volt a kivörösödéssel sem, pedig hajlamos vagyok rá, érzékeny a bőröm. kozmetikus által volt már részem többször 15 és 20%-os kezelésben is, azokkal is ugyanilyen tapasztalataim voltak.
több ismerősöm is használ ahát hegekre, eddig senki nem panaszkodott. de meg kell jegyeznem, hogy nem otthon összekevert gyümölcssavas pakolásokról van szó, hanem laboratóriumi, beállított ph-jú biztonságos termékekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!