Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások után marad hegekre...

Pattanások után marad hegekre létezik valami ami eltávolítja őket a lézeren kívül?

Figyelt kérdés
Egy csomó drága krémet kipróbáltam már amiket mindenki istenít, de nekem még csak fel sem szívja a bőröm egyiket sem. Mindenki áradozik, hogy gyorsan beszívódnak, nekem meg semmi...

2015. máj. 28. 23:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
aha savas krémek
2015. máj. 28. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
AHA sav, c vitaminos szérum, niacinamid-es kozmetikumok
2015. máj. 29. 00:19
 3/14 anonim ***** válasza:
TCA hámlasztás
2015. máj. 29. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

dehogy...curiosa gél a patikábol 1500 ft koruli az ara

magas cink tartalommal a legjobb hámosító

2015. máj. 29. 12:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az AHA-ról sok rosszat hallottam. Valakinek többet ártott, mint használt.
2015. máj. 29. 12:42
 6/14 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért nem szerepel itt a neogranormon. A legjobb hámosító. Én is mindig azt kenek az arcomra akneroxid után.

Ha durva a felületi bőrséülés, akkor 5 nap kb mire lehámlik és gyógyulgat, ha már kialakult foltszerű heg van, az picit több idő, de nekem eltűntek. :)

2015. máj. 29. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:
AHA-ról mi rosszat hallotál? szakszerűen alkalmazva nincs semmi mellékhatása.
2015. máj. 29. 22:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt, hogy kivörösödött tőle teljesen a bőr, leégeti a bőrt, alig lehet lemosni, fáj utána a bőr, és 100%-ban hatástalan.
2015. máj. 30. 00:02
 9/14 anonim ***** válasza:

érdekes.

én 8%-osat használok itthon, és már ez is hat a hegekre. 1 percig csipked, amúgy semmit nem érzek belőle, lemosható, és gondom sem volt a kivörösödéssel sem, pedig hajlamos vagyok rá, érzékeny a bőröm. kozmetikus által volt már részem többször 15 és 20%-os kezelésben is, azokkal is ugyanilyen tapasztalataim voltak.

több ismerősöm is használ ahát hegekre, eddig senki nem panaszkodott. de meg kell jegyeznem, hogy nem otthon összekevert gyümölcssavas pakolásokról van szó, hanem laboratóriumi, beállított ph-jú biztonságos termékekről.

2015. máj. 30. 08:40
 10/14 A kérdező kommentje:
És hol lehet ilyeneket venni?
2015. máj. 30. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!