Pattanások után marad hegekre létezik valami ami eltávolítja őket a lézeren kívül?
Figyelt kérdés
Egy csomó drága krémet kipróbáltam már amiket mindenki istenít, de nekem még csak fel sem szívja a bőröm egyiket sem. Mindenki áradozik, hogy gyorsan beszívódnak, nekem meg semmi...2015. máj. 28. 23:21
11/14 anonim válasza:
én a paula's choice márkát használom, de most épp nincs 8%-os, csak 10%-os. a márka webshopjában rendelhető. de jó a cosrx márka is 7%-os ahája is, ebayen és wishtrenden lehet venni.
12/14 A kérdező kommentje:
Olcsóbb nincs? Nem szeretnék erre is kiadni 12.000 Ft-ot, csak ha látok javulást.
2015. máj. 30. 21:03
13/14 anonim válasza:
a cosrx csak 4000 ft körül van, és 100 ml-es, ez kb. egy évig, de akár tovább is elég.
a paulánál lehet kapni 250 ft-ért zacskós mintát, szóval ki lehet próbálni "kicsiben". a 8%-os meg fog újulni, ami kapható lesz 30 ml-es kiszerelésben 3000 ft-ért, mint a régi változata, én is ezzel kezdtem a próbálgatást.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget! Aranyos vagy.
2015. máj. 31. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!